Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Dzikus...;)
borregaard
11-04-2013, 21:06
Dzikus,bo nie chce żarcia z dozownika...;) :shock:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/5/nikonfor.jpg/)
No Andrzeju, jakość jakość zdjęcia jest bdb, fajna GO....chyba jednak trochę za ciasno, takie ciężkie do oglądania.
W oczu rzucił mi się PD co tam się stało?
[QUOTE=borregaard;3103730]Dzikus,bo nie chce żarcia z dozownika...;) :shock:
...i jeszcze naburmuszony.
borregaard
11-04-2013, 22:22
No Andrzeju, jakość jakość zdjęcia jest bdb, fajna GO....chyba jednak trochę za ciasno, takie ciężkie do oglądania.
W oczu rzucił mi się PD co tam się stało?
1000x1000px iciasno...? ! ;) :shock:
Co miało się stać w PD...? ...Nic,kawałek drzewa poza GO..tyle...;)
No właśnie o ten kawałek mi chodzi..dziwny..
borregaard
11-04-2013, 22:41
No właśnie o ten kawałek mi chodzi..dziwny..
No tak...coby tu jeszcze wynależć..? ..;) :mrgreen:
To tak po złości, żeby podenerwować :) Oookropny ten patol a fe :) Ptasiek bardzo dobrze sfotografowany mimo twardego światła i b.dobra GO dzięki różnicy kontrastów na planach, WB wzorcowe. Cały czas mnie zastanawia dla czego idziesz w kwadrat - bałagany po bokach, w prostokącie miałby ptasiek większy oddech ? Podaj adres na okniarza bo masz chyba kryształowe szyby :)
pozdrawiam
evilseed
12-04-2013, 07:00
E tam, patol wygląda na jakiś fragment starej jabłoni, jest fajny :) Bardzo dobra jakość, dobrze zaprezentowany w mocniejszym świetle, tylko ten kwadrat... Ale znając Andrzeja, na złość wszystkim, pokazywał będzie wszystko w kwadracie :p ;)
borregaard
12-04-2013, 07:55
Ale znając Andrzeja, na złość wszystkim, pokazywał będzie wszystko w kwadracie :p ;)
Bingo..! :lol:
A to w PD to fragment gałęzi starego kosztela .Ma ponad 60 lat....:)
evilseed
12-04-2013, 08:51
A to w PD to fragment gałęzi starego kosztela .Ma ponad 60 lat....:)Tak też mi się wydawało ale 100% pewności nie miałem :)
Jakość żyleta, kadr miły dla oka:razz: