Zobacz pełną wersję : Ignaś
Jeden kadr Ignasia z wczorajszej sesji , Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img715/9526/ignasm.jpg)
josephebeloki
09-04-2013, 14:44
Ale kolorki żywe, miodzio. Że ten mały niuniek się nie poruszył, czy coś :)
Nic tylko gratulować :)
Przemek już go zdążył wymęczyć wcześniej :D
Zdjęcie mistrzostwo :) i ta czapencja :D
dlugas1982
10-04-2013, 12:53
Kolorki miodne a Ignaś nawet bardzo
aikidudi
11-04-2013, 10:44
haha :) świetne zdjęcie. Kolorki super i poza również :)
CathyNoo
12-04-2013, 09:51
Dla mnie zdjęcie słabe.Kadr mało ciekawy,ułożenie malca również dość nieszczęśliwe.Po co ta czapa,która notabene na modela jest za duża i skupia więcej uwagi niż sam model?Jeśli się nie ma pomysłu na zdjęcie lepiej nie kombinować.Trzeba umieć używać gadżetów i robić to z wyczuciem. Malec śliczny i uroczy :)
Cięcie czapeczki nieuzasadnine, zdjęcie w poetyce -kot w cylindrze- czego nie lubię,
najbardziej brakuje mi zakończenia sznurków czapeczki
czyli po staropolsku - kutasów
hehehehhe , dzięki za wypowiedzi :)
Fotka wywołuje szczery uśmiech właśnie przez dobór gadżetów, mały też fajnie "zagrał". Machnij ręką na komentarze od "czapy":)
CathyNoo
13-04-2013, 14:56
Wiadomo,TWA musi się wspierać :D
Jak dla mnie to zdjęcie jest zdecydowanie przeostrzone.
Wiadomo,TWA musi się wspierać :D
Co to jest TWA ??
hipcio_stg
15-04-2013, 09:56
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji Świętego Krzyża...
National
15-04-2013, 11:22
Dla mnie fotka świetna :)
dlugas1982
16-04-2013, 14:33
Widocznie TWA jest rozrzucone po całej Europie i się wzajemnie na odległość adoruje :]
Dajcie spokój z takimi hasłami.
Fota albo się podoba albo nie.
aikidudi
16-04-2013, 18:05
Widocznie TWA jest rozrzucone po całej Europie i się wzajemnie na odległość adoruje :]
Dajcie spokój z takimi hasłami.
Fota albo się podoba albo nie.
dokładnie tak. Nie lubie gdy na siłę ktoś mi próbuje wmówić swoje racje
CathyNoo
17-04-2013, 14:35
Od dawna widzę panującą tu tendencję do komentowania "po koleżeńsku" ,jednak nie bierzcie sobie tego do serca,to z pewnością tylko moje odczucia ;) Widziałam na tym forum wiele zdecydowanie lepszych zdjęć,które były dość mocno krytykowane,tym bardziej zachwytów nad tym powyżej nie rozumiem :)
Krzysiek Kisała
17-04-2013, 14:48
mały też fajnie "zagrał"
Fajnie zagrał ? Dla mnie wygląda jakby było mu bardzo nie wygodnie, a w dodatku miałby zaraz wypaść z tego kosza.
Jeszcze chwile i zrobicie z tego zdjęcia jakaś teorie spiskowa i będzie to wina Tuska i Komorowskiego :) , zdjęcie jak zdjęcie komuś się podoba a komuś nie , za uwagi odnośnie zdjęcia dzięki na pewno się przydadzą , a odczucia czy mu wygodnie i czy zaraz wypadnie to sobie darujcie bo to jest śmieszne
dlugas1982
17-04-2013, 16:23
Widziałam na tym forum wiele zdecydowanie lepszych zdjęć,które były dość mocno krytykowane,tym bardziej zachwytów nad tym powyżej nie rozumiemprzez dokładnie te same osoby które tutaj piszą, że im się fotka podoba?
ja zamykam temat TWA
Sto lat dla Ignasia :]
aikidudi
17-04-2013, 17:47
Od dawna widzę panującą tu tendencję do komentowania "po koleżeńsku" ,jednak nie bierzcie sobie tego do serca,to z pewnością tylko moje odczucia ;) Widziałam na tym forum wiele zdecydowanie lepszych zdjęć,które były dość mocno krytykowane,tym bardziej zachwytów nad tym powyżej nie rozumiem :)
są rzeczy na świecie, które się nawet gospodarzom domów nie śniły :) - czy jakoś tak to było ;)
Tak na poważnie, to nie ma żadnego TWA, no chyba że nie jestem wtajemniczony. Zdjęcie mi się podoba w całości i nie zastanawiam się czy czapa za duża itp. Jak dale mnie jest dobrze i na wesoło.
Chyba nie jesteś zazdrosna, że ta fota się podoba ;)??
CathyNoo
17-04-2013, 18:24
chyba nie jesteś zazdrosna, że ta fota się podoba ;)??
:D :D :D Kurde,no,przejrzałeś mnie :D
Ale się porobiło...
Szkoda, że tak miłe w odbiorze zdjęcie dziecka w dziale " albumowym", co nie powinno być bez znaczenia, nie może być odebrane bardziej od serca. Ja tego nie rozumiem i już. Wiem, ze to forum fotograficzne - technika, dobór rekwizytów, światło...
...ale nie rozumiem.
Jeśli uraziłem kogoś przytykiem "czapkowym", to przepraszam. Szczerze.