Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pomost...
jarekf34
28-03-2013, 22:50
...który mam w zasięgu ręki :)
Pokazałem go juz na różne sposoby, więc teraz jeszcze tak :)
Zapraszam jak zawsze.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img32.imageshack.us/img32/2889/dsc0161ur.jpg)
Świetne, bardzo mi się widzi... Dobry, mocny kontrast dodaje kopa temu zdjęciu :)
Moim zdeniem idealnie dobrany czas otwarcia migawki pokazuje potęgę żywiołu.
Nikonozaur
29-03-2013, 00:01
Widziałem już to na FF i... Wydaje mi się, że trochę przesadziłeś z ostrzeniem, co widać na palikach. Poza tym wzdłuż prawego rzędu kołków woda ma inny odcień po ich lewej i prawej stronie. Reszta jest bardzo dobra i ogólna ocena musi być wysoka. ;)
Może ciut przeostrzone(jak kolega wyżej), ale kontrast zrobił fajną robotę. Wyszła z tego niezła groźna kipiel.
Bartekkw
29-03-2013, 00:25
Ładnie się kotłuje. Dobre BW i fot
ostrytux
29-03-2013, 00:28
Woda mi się leje z monitora na biurko :twisted:
Bardzo udana, dynamiczna praca!
JaroPienza
29-03-2013, 02:22
Bardzo udana, dynamiczna praca!
a i prawdę gada
Również bardzo mi się podoba klimat i groza :) Ja już wycieram podłogi po tym sztormie:)
jarekf34
29-03-2013, 11:16
Wydaje mi się, że trochę przesadziłeś z ostrzeniem, co widać na palikach. Poza tym wzdłuż prawego rzędu kołków woda ma inny odcień po ich lewej i prawej stronie.
U siebie nie widzę aż tak tego przeostrzenia choć przyznam, że po przesiadce na Sigme muszę się jeszcze przyzwyczaić do ostrości bo jak dla mnie różnica jest duża.
Co do odcienia to jak tak teraz patrzę to niby jest inny, ale to zapewne paliki zrobiły swoje jak i mój oczopląs podczas obróbki tego "gniewnego" Bałtyku ;):)
Ja już wycieram podłogi po tym sztormie:)
No to nieżle narozrabiałem... ale to nie moja wina tylko Bałtyk tak czasami szaleje :):)
Dzięki wszystkim za odwiedziny jak i pozostawienie komentarzy.
Pozdrawiam.
Piękne niebo i ciekawa woda ale kadr mi się nie podoba. Zbyt blisko 50/50 a mój wzrok szuka więcej nieba.
Podoba mi się bw, piękny kadr. W centrum trochę niebo szumi.
jacekz40
29-03-2013, 15:10
Dla mnie gitara ;) podoba się :)