Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] 6:17 :)
Pablo 77
24-03-2013, 14:11
Witam.
Wczorajszy pod Dzierzgoński poranek :)
Brakowało tylko Wojtka z Polic a tak się zapierał,ze odwiedzi ten teren zimą :)
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img171.imageshack.us/img171/2193/dsc7380b1024px.jpg)
Mam wrażenie z nowym body ciężko się dogadujesz ;) Powiem, że bardzo średnio, nie poznałbym, że to Twoje, a drzewka to koszmarek lekki, niestety...
Kacper82
24-03-2013, 18:00
Nie mogę tu znaleźć nic ciekawego... ostrość też nie wiadomo gdzie
Nikonozaur
24-03-2013, 22:16
Może coś padło po drodze, na FF na PE jest wszystko co trzeba. Mając tamto w pamięci spokojnie mówię: podoba się.
Pablo 77
24-03-2013, 22:23
Mam wrażenie z nowym body ciężko się dogadujesz ;) Powiem, że bardzo średnio, nie poznałbym, że to Twoje, a drzewka to koszmarek lekki, niestety...
Co za koszmarek nie kaman ?
A body no cóż trza się dotrzeć :)
Jeśli chodzi o kolory to jest ciężko :(
Ostrość jest,a szkło którym była robiona ta fota miało BF,jednak już przeprowadziłem mikroregulację :)
Bartekkw
24-03-2013, 22:40
No jak to gdzie ...w polu ;)
Akceptowalnie aczkolwiek kapcie na miejscu ;)
Paablitos
24-03-2013, 23:57
Kurcze, nie moge sie oprzec wrazeniu, ze przy D80 bys pokazal mega fote (w tych warunkach)....
Byc moze, trzeba sie dotrzec, zrozumiec... bo w tej wersji zmiania na minus (a sam sie zastanawialem nad identyczna).
Pablo 77
25-03-2013, 09:42
Kurcze, nie moge sie oprzec wrazeniu, ze przy D80 bys pokazal mega fote (w tych warunkach)....
Byc moze, trzeba sie dotrzec, zrozumiec... bo w tej wersji zmiania na minus (a sam sie zastanawialem nad identyczna).
Z d-80 pracowałem cztery lata i można powiedzieć,że znałem tą puszkę jak własną kieszeń :)
Tu na pewno jest inaczej z kolorami,ale nie ulega wątpliwości,że u mnie są mniej spektakularne poranki niż u innych szczególnie zimą :)
Ciężko rano o dobre niebo a ostatnie 4 dni z rana i wieczorem spędziłem na polach :)
Pozdrawiam