Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Klify Baltard
Magiczne miejsce, ogrom, piekno i nowosc, miejsce praktycznie uczeszczane tylko przez zaawansowanych surferow...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/546/temp29.jpg/)
Pikusław
22-03-2013, 08:43
Pięknie zawieszone w (bez)czasie.
Sebastianito
22-03-2013, 09:04
Niby wszystko gra... kolor, kadr, dobrany czas naswietlania... a jednak cos mi nie teges... podejde do zdjecia jeszcze ze 3 x i moze sie dowiem co mi nie lezy...
Bartekkw
22-03-2013, 10:09
Hmmm... kadr OK ale jakoś kolor mi nie podchodzi Grzesiu w tej prezentacji. Czy to właśnie ta nowa obróbka?
jarekf34
22-03-2013, 10:24
Mam tak jak Bartek jeżeli chodzi o kolor, wczoraj oglądając na FF wydawało mi się o wiele lepiej ale to zapewne dlatego że wieczorkiem ;)
Kolor ma taki byc...mam wersje bez rozmycia i tego zrobilem inaczej a tutaj ma tak byc.
jest moc Greg ,podoba się.
katatjuta
22-03-2013, 12:48
Kadr naprawdę świetny. Lecz tak jak większość mam coś do tych kolorów a może to takie wrażenie, nie wiem.
jarekf34
22-03-2013, 12:52
Kolor ma taki byc...
Wizja autora więc trza uszanować ;) Miejsce super.
Dla mnie kolorystyka jest fajna(jest inaczej, jest ciekawie) Jedyne zastrzeżenie, to dziwna duża plama(u mnie widoczna w odcieniu fioletu) W prawym dolnym rogu. Na jakiś cień mi to nie wygląda.
Oczywiście miejsce magiczne!
Fajnie kadrowo, taka kolorystyka także mi odpowiada, choć w BW też może być ciekawie. ;)
W prawym dolnym rogu. Na jakiś cień mi to nie wygląda.
Oczywiście miejsce magiczne!
To jest skala pod powierzchnia wody, zastanawialem sie czy usuwac, ale po co...
To jest skala pod powierzchnia wody, zastanawialem sie czy usuwac, ale po co...
Dzieki za wyjaśnienie. Teraz też już inaczej na to patrzę
jacekz40
22-03-2013, 16:36
Zupełnie nowa odsłona, świeże podejście do tematu, bardzo dobrze to wyszło i podoba się w całości :)
Nikonozaur
22-03-2013, 21:38
Zupełnie nowa odsłona, świeże podejście do tematu, bardzo dobrze to wyszło i podoba się w całości :)
U mnie to samo, fajna fota i basta. Oczywiście jakby błysnęło odpowiednio byłoby pewnie lepiej, ale jak na plener rozpoznawczy elegancko jest.
Kadr i kolory bardzo mi się podobają (może delikatnie żółty do wytłumienia). Co do skały pod wodą to faktycznie może troszkę rozpraszać.
Bardzo fajna miejscówka.
Pozdrawiam M
No to masz nową rewelacyjną miejscówkę kadr i kolor podoba się , trochę inaczej jak zawsze.Pozdrawiam.
Pablo 77
25-03-2013, 12:55
Mnie tam kolorystycznie odpowiada to jest wizja autora,którą trzeba uszanować.
Wiadomo każdy z nas inaczej by to zrobił,ilu fotografów tyle pomysłów :)
A ja bym to zrobił a ja tamto.....
Blablabla.
Ciekawie Grzesiu :)
Piękna praca pod każdym względem.
Adam Majchrzak
07-05-2013, 02:20
Ale miejsce! Niewiele odsłon stamtąd widziałem.
Chyba wolałbym więcej pierwszego planu kosztem nieba zobaczyć.
Trochę szkoda, że tam po prawej są skały, bo więcej by się chciało tej prawej. :razz:
Jak duże to jest? Czy tam można zejść na dół?
Jakkolwiek... chętnie pooglądałbym więcej z tego miejsca ;)
Pozdrawiam!= ]
Bylem tam ze znajomym ktory nurkuje i jest to znana miejscowka dla zaawansowanych nurkow, to jest jedyna droga na "zejscie na dol":D
Bedzie wiecej, bo zamierzam tam wrocic jeszcze wtym roku, zwlaszcza, ze mam tam jakies 80km;)
Co do wielkosci to nie sa duze, tak ok 20-30 metrow wysokosci...
Świetna miejscówka i piękne zdjęcie.
Mosquito
07-05-2013, 21:52
Greg, nie widziałem Twoich zdjęć naprawdę długo. Dlatego z zainteresowaniem odwiedziłem ten wątek... i powiem Ci.. hohoho.... jest moc!
Nie będę silić się na mędrkowanie.. wracam na pierwszą stronę pogapić się jeszcze na tą fotografię!
Dzieki, zdjecie z marca;)
Piękne miejsce do zdjęć jak i oderwania się od miejskiej rzeczywistości.
RobertSoul
08-05-2013, 17:59
Świetne zdjęcie Grzegorz ;)
Miejscówka z mega potencjałem.
Kolorystkyka rzecz gustu i mi tutaj pasuje ;)
ostrytux
09-05-2013, 22:28
Świetna miejscówka i piękne zdjęcie.
Dokładnie za Maćkiem!