Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wysłużony...
katatjuta
17-03-2013, 15:49
Taki oto mój w sumie pierwszy minimal. Zapraszam do komentowania.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img94.imageshack.us/img94/8868/wysluzony.jpg)
POZDRAWIAM
Sebastianito
17-03-2013, 15:52
Bardzo ładnie wszystko zgrane... ładnie subtelnie podane.
jarekf34
17-03-2013, 16:14
Ale leci na lewo ;):mrgreen::mrgreen:
Lubię takie minimale więc podobać się musi.
Bardzo fajna odsłona.
Ładnie czysto z delikatnym światłem.Pozdrawiam
Jak na minimal, to całkiem dużo tu się dzieje :) Co nie zmienia faktu że podoba się. Dobrze że nie zamemłałeś wody - tak jest naturalniej, temu zdjęciu to służy. Przy tak sprzyjających warunkach spróbowałbym też szerszego kadru, w którym ta konstrukcja byłaby powiedzmy o połowę mniejsza - a dominującą rolę grałyby ta cisza i spokój...
Bardzo przyjemnie, ja akurat jestem zwolennikiem bardziej rozmemłanych kadrów ale tutaj jest OK, szkoda tylko ze bohater tak sie krzywi:)
katatjuta
18-03-2013, 12:12
Jak na minimal, to całkiem dużo tu się dzieje :) Co nie zmienia faktu że podoba się. Dobrze że nie zamemłałeś wody - tak jest naturalniej, temu zdjęciu to służy. Przy tak sprzyjających warunkach spróbowałbym też szerszego kadru, w którym ta konstrukcja byłaby powiedzmy o połowę mniejsza - a dominującą rolę grałyby ta cisza i spokój...
Myślę że 11mm to i tak bardzo szeroko :) A nie mogłem inaczej bo plażę byłoby widać więc tak czy siak próbowałem i lepiej się nie dało. Zachód był po lewej ale i tak nie dało się tego pokazać bo byłoby widać jakieś drzewa wiec zostało tak jak jest :)
Ciekawe, gdzie to?
Dokładanie Chłapowo koło Władysławowa.
O, to mam blisko :)
Może jak będzie cieplej to rowerek mnie zawiezie.
Ładne zdjęcie :)
Widzę, że wyciągarkę co sezon sztormy podmywają bardziej...
Nikonozaur
18-03-2013, 19:28
Technicznie jest gitarka, ale kadr w/g mnie ciut za ciasny zrobiłeś, o tę pokaźną ramę. Jest nadzieja na coś szerszego?
katatjuta
18-03-2013, 19:51
Technicznie jest gitarka, ale kadr w/g mnie ciut za ciasny zrobiłeś, o tę pokaźną ramę. Jest nadzieja na coś szerszego?
Niestety :/ Chciałbym lecz piasek mi przeszkadzał w szerszym ujęciu.