Zobacz pełną wersję : oryginalne miejsce na plener we Wrocławiu i okolicach
_lilith_
13-03-2013, 17:35
Witajcie. Sezon ślubny powoli się zaczyna; najwyższa pora rozejrzeć się za miejscami na plener. Ostrów Tumski, park japoński, szczytnicki i południowy sobie odpuszczę. Ruiny, łąki, kamienice, industrialne klimaty?
Macie może jakieś propozycje? Pozdrawiam!
(Wiecie może gdzie jest kamienica, w której są klimatyczne zakręcone schody? Widziałam na zdjęciach i nie mogę jej odnaleźć) :)
kamienica jest na pradze, ale tam ze sprzętem idziesz na własną odpowiedzialność :)
Poza tym foty z tych schodów widziałem już tyle razy że stały się nudne. Potęgą wg mnie jest znalezienie samemu dziewiczego miejsca gdzie jeszcze nikt nie focił i pokazanie go w nowy wymyślony sposób.
devilcape
14-03-2013, 00:18
Na Pradze... we Wrocławiu? ;)
przepraszam nie zauważyłem że chodzi o Wrocek..
napewno schody o które pytasz są w jednej ze starych kamienic na Warszawskiej Pradze..
bede mily i powiem :) schody sa w kamienicy przy obecnym placu jp2 w kierunku mostow mieszczanskich trafisz na pewno tam jest tylko jedna kamiennica :P
zależy o które schody chodzi. Drugie sa przy Operze naprzeciwko zielonego koguta.
superkomornik
14-03-2013, 22:21
Na pewno chodzi o te między fosą a Cuprum (Dialogiem).
_lilith_
17-03-2013, 00:02
Dziękuję za podpowiedzi. Oczywiście zamierzam sama czegoś poszukać, ale im więcej ciekawych pomysłów tym lepiej, a zanim sama odkryję wszystkie godnie wyglądające miejsca, to minie duuużo czasu. Dzięki :)
Polecam kościół, a w zasadzie ruiny w Pisarzowiach koło Sycowa...
Miejsce ma klimat..
Bywam u przyjaciela w Domaszczynie, jest tam śliczny pałac z ogromnym dębem. Ogólnie piękne miejsce.