Zobacz pełną wersję : Problem z obrazem w laptopie, co to moze byc?
Mam nastepujacy problem i nie badzo wiem co to moze byc za przyczyna.
Otorz jak naladuje laptop do 100%, po czym odlacze kabel zasilajacy obraz gasnie... i sie zastanawiam dlaczego? Mial ktos z was taki przypadek? albo moze ktos wie co to moze byc?
Dodam, ze probowalam wyciagnac baterie, po wlozeniu widac obraz moze na 1 % praktycznie, obraz czarny...
jednym slowem DZIWNE...
Ktos cos poradzi?
Dzieki.
Podświetlenie ustawione na 0% dla profilu na baterii?
a gdzie to sie sprawdza? Nie wiem, nic nie ruszalam w ustawieniach baterii, wszystko bylo ok i nagle jak wyciagne kabel obraz gasnie.. Jasnosc ekranu mam ustawione ponizej polowe.. a skoro nic nie ruszalam i nie przstawialam, to samo moglo sie przstawic?
Tzn. w opcjach ustawienia baterii mam cos popatrzec, na ile jest jasnosc? (zaraz zobacze)..
OK. Dzieki. Pomogles mi.. nie wiem co bylo, ale w opcjach ustawienia baterii przywrocilam ustawienia domyslne i jest OK..
Problem rozwiazany... nie wiem czy bym wpadla na to, ale sliczne dzieki..
(tylko ciekawe ze samo sie przestawilo) :)
Przeinstaluj sterownik grafiki, tylko z zaznaczoną opcją "czysta instalacja".
GPU pracuje na pół gwizdka, gdy jest zasilany z baterii i podejrzewam, że coś pochrzaniło się w ustawieniach sterownika.
Spróbować zawsze możesz, bo to nic nie kosztuje.
Johanan, ok bede pamietac, ale to jak mi sie powtorzy ta sytuacja jeszcze raz, szczerze to troche sie wystraszylam ze sie popsul.. bo mam go dopiero pare dni ;)
no ale na szczescie wystarczylo zrobic to, na co mniej wiecej mnie Yanluk nakierowal, wiec po klopocie.