Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cyferblat
Nikonozaur
10-03-2013, 20:46
Zaintrygowany ostatnimi zdjęciami Grega77 postanowiłem sam coś wykręcić.
Przyszło mi to tym łatwiej, gdyż jak powszechnie wiadomo nie mam jeszcze piętnastu lat.
Przynajmniej po raz czwarty. ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/6/cyferblat2neff.jpg/)
Zapraszam.
minimalistyczna planetka.
Fajna.
W sumie pierwsza planetka, która mi się podoba :)
maniak666
10-03-2013, 21:00
Paradoksalnie pewnie to zabrzmi, ale świetne w tej swej"prostocie", tudzież świetnie zakręcone.
Kapitalnie się to ogląda.
nie wiem czemu, jak rano to ujrzałem to raczej Wojtka o autorstwo posądziłem. A przecież całkiem niedawno pokazywałeś ten kadr w tradycyjnej formie.
Nikonozaur
10-03-2013, 21:12
Paradoksalnie pewnie to zabrzmi, ale świetne w tej swej"prostocie", tudzież świetnie zakręcone.
Kapitalnie się to ogląda.
nie wiem czemu, jak rano to ujrzałem to raczej Wojtka o autorstwo posądziłem. A przecież całkiem niedawno pokazywałeś ten kadr w tradycyjnej formie.
Mam bliżej niż Wojtek... ;)
A rzeczywiście pokazywałem fotę z tego wieczoru pt. Acht, tę jednak zrobiłem z innego ujęcia. Dla dociekliwych, Księżyc (pochodzący z tego ujęcia) siłą rzeczy rozjechał się i oczywiście musiał być wklejony.
jarekf34
10-03-2013, 21:13
Fajne... Czy to aby nie jest z ostatniej odsłony Acht, hmm... a może się mylę bo tu jest ich prawie Elf ;):)
Ps. Już wyjaśniłeś, nałożyło się ;)
Bardzo, ale to bardzo przyjemnie się ogląda. Z czegoś równie ładnego to powstało.
hehe, widze kreacja pełną parą:)) świetny pomysł, wielki plus za kreatywność, idealnie nadaje sie na cover jakiegoś albumu CD:))
Taki szczegół, na brzegu, co 90 stopni jest schodek, gdyby go wyrównać, było by jeszcze lepiej.
Najładniejsza planeta, jaką widziałem, serio :)
fajny fot, co prawda młodszy jestem (gdzie mi tam do prawie piętnastu lat) ale witaj w klubie
genialne...pewnie dla tego, że genialnie proste :)
Fajnie minimalistycznie. Dla mnie trochę za dużo "miąższu" kosztem ciekawej "pestki".
Git planeta:) - naprawdę bardzo fajne foto:)
katatjuta
11-03-2013, 11:05
To taka moda teraz? :) No fajnia ta planeta lecz wole normalne zdjecia :)
Nikonozaur
12-03-2013, 22:14
[...] idealnie nadaje sie na cover jakiegoś albumu CD:))
Tak, David Gilmour dzwonił już w tej sprawie, chce wydać singla "Time" na czterdziestolecie. ;)
Taki szczegół, na brzegu, co 90 stopni jest schodek, gdyby go wyrównać, było by jeszcze lepiej.
Sęk w tym, że ów schodek ma grubość jednej linii, na okładce nie będzie tego widać... :grin: