PDA

Zobacz pełną wersję : Witam prośba o pomoc

lukaas2006
09-03-2013, 17:44
Witam wszystkich:)

Zaczynam swoją pasje z fotografią jednak mieszkam w przysłowiowej dziurze i niestety wszystkie kursy dostęp do ludzi , którzy mogli by mi rozjaśnić moją pasje jest strasznie utrudniony.Oczywiście dużo czytam i staram jak jak mogę jednak laikowi na początku ciężko niektóre rzeczy zrozumieć.Wiem , że moja prośba jest trochę naiwna jednak zapytać zawsze można.Czy znalazłby się ktoś doświadczony do kogo w miarę jego wolnego czasu mogół bym skierować swoje pytania i wątpliwości nie na forum a np na gg czy e-mailowo aby nie zaśmiecać forum??

Łukasz

gg 18355758

Z góry dziękuję

Wolves
09-03-2013, 20:08
Nie zaczynamy tematu "prośba o pomoc" bo nikt nie wie o co chodzi :) a poza tym szerokikadr.pl oraz 195 ujęć scotta kellbyego (chyba tak to sie pisze) i dużo ci się rozjaśni :)

stock
09-03-2013, 20:11
Witam wszystkich:)

Zaczynam swoją pasje z fotografią jednak mieszkam w przysłowiowej dziurze i niestety wszystkie kursy dostęp do ludzi , którzy mogli by mi rozjaśnić moją pasje jest strasznie utrudniony.Oczywiście dużo czytam i staram jak jak mogę jednak laikowi na początku ciężko niektóre rzeczy zrozumieć.Wiem , że moja prośba jest trochę naiwna jednak zapytać zawsze można.Czy znalazłby się ktoś doświadczony do kogo w miarę jego wolnego czasu mogół bym skierować swoje pytania i wątpliwości nie na forum a np na gg czy e-mailowo aby nie zaśmiecać forum??

Łukasz

gg 18355758

Z góry dziękuję

Jeśli Łódź to dziura to ja już sam nie wiem :)

jo44
09-03-2013, 20:12
Zaczynam swoją pasje z fotografią jednak mieszkam w przysłowiowej dziurze

lukaas2006
Oszczędny w słowach

Miasto: Łódź

O co tu chodzi?

Wolves
09-03-2013, 20:18
prawdopodobnie mieszka w jakiejś wsi pod Łodzią i nie ma jak dojechać do Łodzi na kursy. Chociaż myślę że skoro nawet ja (Miedźno, nie Cze-wa) znalazłem w swojej okolicy fotografa u którego załatwiłem jakieś praktyki to tym bardziej w okolicy Łodzi kolega powinien kogoś znaleźć