Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] The Water World - planetka
Tak wiec spodobala mi sie zabawa i postanowilem pokazac jeszcze jedna planetke, wodny swiat, bo jak by inaczej;)
Latarnia Fanad Head, zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/690/latarniaf.jpg/)
Planetki sie nudza po jakichs 8s zarowno ogladajacym jak i robiacym ;) chociaz jak masz swoje 5 min to skomentuje :mrgreen:
Nawet Ci cos wyszlo, fajne swiatlo ale tytul chybiony ;) bo za malo wody ;) i obcialbym troche dolu ;) ogolnie za mala planetka do ilosci tla ;)
Zapodaj niezwinieta panorame na PW to sobie zrobie wycieczke jednomiejscowkowa :mrgreen:
krzysztofz24
08-03-2013, 07:44
Ekstra to wyglada:-). Planeta jak prawdziwa, taka wpdna kula z jednym kontynentem.
Zamieszkanym przez latarnika;-).
dominikpl72
08-03-2013, 10:55
Super - podoba mi się kompozycja - układ chmur ma duży udział w moim pozytywnym odbiorze :)
skarcity
08-03-2013, 11:45
Technicznie dobrze, ale zastanawiam się jak tego typu fotografia może kręcić kogoś, kto skończył 15 lat?
pozdrawiam
Patrz post wyżej i - środek kadru się totalnie sypie. Znowu ktoś składał z panoramy?
Nikonozaur
08-03-2013, 13:38
Fajnie w kolorkach, ale "ziemia" mogłaby być ciut większa. Możliwe jednak, że to wina formatu, większa wersja z pewnością lepiej by zagrała. W każdym razie też sobie zrobiłem takie cudo, zawsze to jakieś doświadczenie.
To tyle... Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał o krzywym horyzoncie. ;)
Technicznie dobrze, ale zastanawiam się jak tego typu fotografia może kręcić kogoś, kto skończył 15 lat?
pozdrawiam
Patrz post wyżej i - środek kadru się totalnie sypie. Znowu ktoś składał z panoramy?
Widocznie jestem niedojrzaly :mrgreen:
Ja nie jestem wielbicielem tego typu składanek ale odnoszę wrażenie, że ta lepsza niż poprzednia.
Świetnie to wyszło.Pozdrawiam
Podoba sie, i światło zagrało i chmury się pokazały, szkoda tylko że jakiś klucz ptaków nie przelatywał własnie, byłoby jeszcze ciekawiej.