Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] Kampania spoleczna
DonMaliniacco
05-03-2013, 01:13
Troche sarkastycznie, ironicznie i przesmiewczo, czyli ja ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://marcinmalinowski.co.uk/kosciol/spoleczniak.jpg)
Pomysł, wykonanie - ciekawe. Ale intencje ... bądźmy tolerancyjni dla homofobów :)
Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
JarekJaszczyk
05-03-2013, 10:30
Troche nie rozumiem jaki zwiazek ma Twoja praca z homofobia.
Ale nie musze.
Pozdrowienia,
DonMaliniacco
05-03-2013, 13:08
Troche nie rozumiem jaki zwiazek ma Twoja praca z homofobia.
Ale nie musze.
Pozdrowienia,
... bo biskup na zdjeciu, to tak naprawde lesbijka? :/
Rowniez pozdrawiam
trixiglk
05-03-2013, 13:27
Wykonanie technicznie OK. Ale tematyka i sposób przekazania treści conajmniej dyskusyjny.
DonMaliniacco
05-03-2013, 13:39
Do opisu zdjecia powinienem jeszcze dodac "kontrowersyjnie" :-)
Wszystko najs, ale gdzie syn? ;) Cos mi sie wydaje, ze to bedzie za ciezkie dla niektorych forumowiczow ;)
DonMaliniacco
05-03-2013, 17:02
Wszystko najs, ale gdzie syn? ;) Cos mi sie wydaje, ze to bedzie za ciezkie dla niektorych forumowiczow ;)
Shao, syn lize smietane z kolana w gimnazjum ;-)
Świetne :) Tylko gdzie model ma prawą nogę? Wiem, wiem, znajduje się za lewą :) Wybaczcie moje pytanie ale ostatnio jestem po lekturze 'Największych wpadek Photoshopa' i tam często się zdarzają choroby "Chroniczny zespół braku pępka" oraz "Niedorozwój jednej z kończyn"
DonMaliniacco, pomysł jak zawsze trafiony!
DonMaliniacco
05-03-2013, 21:34
Druga noga polaczona jest z prawym posladkiem, ktorego tez, niestety, nie udalo mi sie zobrazowac ;)
Druga noga polaczona jest z prawym posladkiem, ktorego tez, niestety, nie udalo mi sie zobrazowac ;)
Tak też myślałem, że jest ty gdzieś haczyk :) Notabene też nie pokazany...
krzychun
05-03-2013, 22:40
Technicznie bardzo dobrze, poziom humoru gdzieś miedzy szambem a skamielinami.
DonMaliniacco
05-03-2013, 23:53
Technicznie bardzo dobrze, poziom humoru gdzieś miedzy szambem a skamielinami.
Dzieki za komplement :-) do tej pory myslalem, ze technika u mnie lezy. Co do dalszej czesci postu, coz poczac... :-) przyjdzie nam z tym po prostu zyc :-) PS. Widzialem taki filmik na necie kiedys I bardzo mi on tutaj podpasowal wzgledem tego komentarza :-) rozchodzi sie o taka pania, co to na ulicy stala I wyglosila slawetne "super partia k..." :-) pozdrawiam serdecznie :-)
PS2. W niedziele pojde do kosciola, moze bedzie mi wybaczone - a nawet jesli nie, to I tak wole pieklo - ze wzgledu na znajomych I doborowe towarzystwo :-) pozdrawiam raz jeszcze :-)
krzychun
06-03-2013, 11:43
Budowanie sobie kukły przeciwnika (którego się nie zna) na wzrór moherowego beretu żeby było łatwiej wbić szpilę,tez jest mało wyrafinowane. Ja mam do przedstawionego tematu neutralny stosunek, nie trafiłeś.
Ten dział został chyba stworzony, aby DonMaliniacco miał gdzie zdjęcia wstawiać :)
Dobre, jak zwykle!
DonMaliniacco
06-03-2013, 15:45
Hehehe, tez tak mysle ;-)
No Toś skoro taki prześmiewca, to zapodaj jeszcze zdjęcie w stroju duchownego arabskiego, albo chasyda.
DonMaliniacco
06-03-2013, 17:37
Muzulmanizm, czy buddyzm nie sa religiami, ktore bezposrednio mnie jako katolika (watpliwego, ale to juz z wyboru) dotycza. Dodatkowo sam nie interesuje sie tematem na tyle, zeby cos ciekawego z tego sklecic, ale... Jezeli masz jakis pomysl, cos z czego warto sie zasmiac, to dawaj. Pomyslimy, moze cos sklecimy :-)
Dlaczego od niepamiętnych czasów ostro żartowano z księży i nikt nie robił z tego problemu, a obecnie nagle wszyscy poczytują to jako osobistą zniewagę?
Maliniak buddyzm nie jest religia ;) a syn powinien byc za Twoimi plecami, nie w gimnazjum ;) Mowilem, ze bedzie za ciezkie :D
DonMaliniacco
06-03-2013, 18:08
No ale on w tym gimnazjum smietane lize a nie bezczynnie siedzi :-) ciezkie, czy nie ciezkie - na pewno wywolalo kontrowersje.
PS: mialem napisac judaizm, ale w glowie zrodzilo mi sie zdjecie lysego mnicha I napisalem buddyzm :-)