Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dolina Cicha
markes1987
02-03-2013, 16:39
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img35.imageshack.us/img35/6355/dsc1675editedit.jpg)
Za dużo góry i kadr brałbym albo z lewej albo z prawej. Warunki wspaniałe ale niewykorzystane.
A mnie się podoba, warunki perfect na zimowe góry!
JaroPienza
02-03-2013, 16:52
Za dużo góry i kadr brałbym albo z lewej albo z prawej. Warunki wspaniałe ale niewykorzystane.
W 100% się nie zgodzę. Kadr na pewno przemyślany i wszystko w swoim miejscu jest. Światło opanowane perfekcyjnie.
Bardzo udane zdjęcie
DObre. Inne zdjęcie ze znanego zapewne większości miejsca. Doskonałe światło.
Piękne warunki, ładnie złapane światło tylko ten kwadratowy kadr mnie nie przekonuje.
aaa.... Szambonur ma podobne :-)
Nikonozaur
02-03-2013, 22:41
W 100% się nie zgodzę. Kadr na pewno przemyślany i wszystko w swoim miejscu jest. Światło opanowane perfekcyjnie.
Bardzo udane zdjęcie
Trudno się nie zgodzić, popieram.
fotoMichal
02-03-2013, 23:46
Zgadzam się z manfredem.
Wszystko jak należy, mocna praca !
krzysztofz24
03-03-2013, 03:39
Na poczatku moalem wrazenie, ze za wasko, zeby dac troche prawej, mniej gory...
Ale nie:-).
Tak kak teraz jest inaczej, oryginalnie. Kadr ulozony jak trzeba, pasuje mi:-).
Swiatlo I szczegolnie to co sie dzieje w okolicach slonca-mocarne.
Podsumowujac, to dla mnie bardzo udane zdjecie I mi sie podoba.
Bartekkw
03-03-2013, 03:47
W pełni jestem za Krzyśkiem. Dle mnie zdjęcie BDB
markes1987
03-03-2013, 10:30
FotoMichał i manfred jak zwykle się czepia ;) dla mnie był on przemyślany na tyle na ile to wygląda.. prawda jest taka,że tego dnia powstała masa zdjęć w bardzo krótkim czasie i gdyby człowiek miał jeszcze więcej czasu,żeby złapać te warunki z kilku miejsc i perfekcyjnie wszystko skadrować to pewnie sam byłbym bardziej zadowolony. Biorąc jednak pod uwagę fakt,że chwilę wcześniej zanosiło się na to,że wogóle nie będzie światła,bo zakryły nas (z Szambonurem) chmury to i tak jestem zadowolony z tego co przywiozłem do domu :)
Tak,czy owak dziękuje,że każdy z Was znalazł chwilkę czasu,żeby wyrazić swoje zdanie na temat tej pracy i na przyszłośc także proszę o konstruktywne uwagi :)
jacekz40
04-03-2013, 02:33
Bardzo fajna odsłona, w niesztampowym kadrze :)