Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Żoneczka, cz7
Kartofelinder
26-02-2013, 15:11
Od razu powiem może, że nie szalałem z filtrami fotoszopa ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/02/Start1resized-2.jpg
źródło (https://lh6.googleusercontent.com/-kcTLvbrU2pU/USyznZ_4E-I/AAAAAAAAIRM/h4nLEDVsQDI/s640/Start1.resized.jpg)
Amadeusz
26-02-2013, 15:40
Strasznie jesteś anty do PS. Nie umiesz go obsługiwać?
Kartofelinder
26-02-2013, 15:48
Niee, nie jestem anty. Napisałem to tylko dlatego, że zdjęcie wygląda na mocno szopowane i chciałem uniknąć tego typu komentarzy, bo szopowane nie jest wcale :)
A co do moich umiejętności, to faktycznie nie potrafię go obsługiwać. Nigdy go nie miałem na komputerze.
Zdjątko ok ma atmosferę czy zawsze potrzebny jest szop ?????????
Kartofelinder
26-02-2013, 17:10
To już nie mnie oceniać :) Ja stosuję gimpa często, ale staram się ograniczać do poprawek typu pryszcz na nosie i mi to często wystarczy. Przynajmniej jeśli chodzi o zdjęcia w warunkach kontrolowanych. W czasach wszędobylskich kobiet bez cery i ze świecącymi białkami oczu uważam, że robi się to zaletą :)
Amadeusz
28-02-2013, 16:42
Niee, nie jestem anty. Napisałem to tylko dlatego, że zdjęcie wygląda na mocno szopowane i chciałem uniknąć tego typu komentarzy, bo szopowane nie jest wcale :)
Nie, nie wygląda.
W czasach wszędobylskich kobiet bez cery i ze świecącymi białkami oczu uważam, że robi się to zaletą :)
To tak jak ze związkami homo. Trzeba jeszcze trochę przeczekać i będziemy oryginalni ;)
To tak jak ze związkami homo. Trzeba jeszcze trochę przeczekać i będziemy oryginalni ;)
hahaha! świetne porównanie !
sorki za OT, ale nie mogłem się powstrzymać ;)
Kartofelinder
03-03-2013, 22:53
Nie, nie wygląda.
To jesteś chyba pierwszy, który tak uważa. Powaga :D
A tego to już nie złapałem.
P.S. Troszkę mała część tych wypowiedzi ma związek ze zdjęciem, a szkoda :|
ja też niestety nie jestem zachwycony konwencją.
Amadeusz
04-03-2013, 12:24
P.S. Troszkę mała część tych wypowiedzi ma związek ze zdjęciem, a szkoda :|
Sam zacząłeś :P