Zobacz pełną wersję : dekielek obiektywu nikona ;)
Z szuflady ;> Czekam na opinie ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img515.imageshack.us/img515/3574/dsc0062retuszpf1.jpg)
mackaron
25-02-2013, 12:29
ten obrazek mniej wiecej prezentuje usredniony poziom tego forum
Sylwek_ch
25-02-2013, 13:25
dekielek nikona był moim pierwszym pstykiem po zakupie aparatu :) nie miałem pomysłu w co strzelić to strzeliłem w dekielek który przed chwila zdjąłem
ot taka zabawa pełną dziurą i BW :)
dekielek nikona był moim pierwszym pstykiem po zakupie aparatu :) nie miałem pomysłu w co strzelić to strzeliłem w dekielek który przed chwila zdjąłem
a żebyś wiedział ze to pierwsze zdj po zakupie d7k :D
Moim zdaniem ostrość powinna być przesunięta trochę w lewo (na cały napis nikon - przeszkadza mi ta nieregularność).
A pierwsze zdjęcie kapsla, przy każdym testowaniu obiektywu, czy puchy - zawsze :D
Moim zdaniem ostrość powinna być przesunięta trochę w lewo (na cały napis nikon - przeszkadza mi ta nieregularność).
Malutkie problemy z af byly :(
cudowne, wspaniale, glebokie, artystyczne, swietne, zjawiskowe, niepowtarzalne, artystyczne, zapierajace dech, zwalajace z nog, odbierajace mowe ..
irek6311
26-02-2013, 19:24
Kadr przemyślany i dekielek ładnie pokazany :shock:
wychodzi że D7000 da się robić porządne zdjęcia :mrgreen:
Marcin Borkowski
26-02-2013, 19:34
zgadzam sie z poprzednikami, ma moc
i wszystko w temacie
miejmy nadzieję że kolejnym razem będziesz miał pomysł
powodzenia
Spoko, pstrykaj co Ci się umyśli. Ale zastanów się czy warto to pokazywać komukolwiek...
nie wiem ile masz lat ale zabawa pełną dziura nieco inaczej wygląda :) :)
TheKilla
26-02-2013, 20:00
Świetnie uchwycony moment (dekielek wygląda jakby miał lada moment spaść!), do tego ciekawy zabieg z małą głębią (niewyraźne "N" robi to zdjęcie!) a poza tym po prostu czuć w tym jakąś opowieść (czy to zagubiony dekielek, czy pozostawiony celowo?).
Dla takich zdjęć wchodzi się na to forum!
btw: cieszę się, że masz taki avatar! na pewno będę kojarzyła z dek...ielkiem:)
Dla takich zdjęć wchodzi się na to forum!
faktycznie duzo sie zmienilo