PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba o wsparcie w projekcie dotyczącym psychiatrii

LukaszRutkowski
23-02-2013, 22:13
Drodzy forumowicze i forumowiczki,
wiem, że temat może niezwiązany z Waszymi zainteresowaniami, ale jeśli pomoże chociaż parę osób to będzie sukces.
Obecnie nasza fundacja – Wemenders.com - przeprowadza badanie ankietowe dotyczące opinii na temat psychiatrów. Kwestionariusz przeznaczony jest dla wszystkich osób bez względu na to, czy zetknęły się z lekarzem te specjalizacji, czy nie. Jest on anonimowy, a jego wypełnienie nie zajmie więcej niż 5-10 minut. Potrzebujemy jeszcze 400 wypełnień do końca miesiąca.

Co w zamian? Jeśli zachcecie to opublikujemy krótki raport z wyników na forum. Dzięki Waszym głosom uda nam się wpłynąć na poprawę usług świadczonych przez lekarzy. Każdy głos jest ważny. Dziękujemy!

Link do ankiety (http://test360.com.hostingasp.pl/wemenders-ankieta/)

Łukasz Rutkowski
Fundacja Wemenders

P.S. Jeśli znajdziecie wolną chwilę to proszę – udostępnijcie tą informację na Facebooku lub Twitterze. Im więcej wyników tym bardziej rzetelne badanie.

RobertMiernik
23-02-2013, 22:30
Kwestionariusz przeznaczony jest dla wszystkich osób bez względu na to, czy zetknęły się z lekarzem te specjalizacji, czy nie.

Ale pitolenie, po co wam odpowiedzi Trudno powiedzieć? Wszystkie pytania dotyczą bezpośredniego kontaktu z lekarzem, na wszystkie jedyną prawidłową odpowiedzią dla osoby, która się nigdy nie spotkała z lekarzem albo nie ma blisko kogoś kto się z nim spotkał to "Trudno powiedzieć".

barbarikus
25-02-2013, 13:02
magia ankiet, wazna jest liczba osobktóre mozna podac w zródle a nie jakosc ich opinii :P

LukaszRutkowski
26-02-2013, 01:07
Niezupełnie o to chodzi, ale powiem po podsumowaniu. Zostało nam 100 głosów do zebrania i zobaczymy co wyjdzie. Jeśli ktoś ma 5 min wolnego czasu to zapraszam do wypełnienia kwestionariusza. Dziękuję za wypowiedzi i dotychczasowe wsparcie:)

Marek
26-02-2013, 20:50
No, to ja wysłałem przez przypadek. Chciałem zerknąć na pytania i poszła, bo nie było guzika "wyślij" tylko "dalej".
Moim zdaniem to ankieta tylko dla ludzi, którzy korzystali z porad psychiatry.