Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] U wrót doliny....
Bartekkw
23-02-2013, 21:53
...to tak nawiązując do jednego z moich ulubionych utworów P. Gintrowskiego. Zdjęcie już kiedyś pokazywałem - teraz przyszła pora na reedycję, poprawki i finalny efekt z którego jestem raczej zadowolony. Wszelkie uwagi mile widziane.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/02/dolinkabw4-1.jpg
źródło (http://img202.imageshack.us/img202/3885/dolinkabw4.jpg)
Bartku u Ciebie jak zwykle bez zarzutu, pięknie pokazana wieloplanowość, jedynie co bym zmienił, to dałbym ciut wiecej dołu by pola miała wiecej luzu;)
Pozdrawiam.
Bartekkw
23-02-2013, 22:04
.... jedynie co bym zmienił, to dałbym ciut wiecej dołu by pola miała wiecej luzu;)
Pozdrawiam.
Nie dało się a chciałem - za dużo przeszkadzajek
Nikonozaur
23-02-2013, 22:05
Ładnie Ci to wyszło, jak dla mnie spokojnie to może być wersja finalna. Fajnie BW robisz.
Bartku. a tak z ciekawości, gdzie to zdjęcie robiłeś? bo w sezonie letnim warto byłoby w z takiego miejsca skorzystać;)
Bartekkw
23-02-2013, 22:16
Bartku. a tak z ciekawości, gdzie to zdjęcie robiłeś? bo w sezonie letnim warto byłoby w z takiego miejsca skorzystać;)
Zejście z Rusinowej do Palenicy niebieskim szlakiem bodajże
pan.lukasz
23-02-2013, 22:17
Miejsce to gdzieś mniej więcej, jak się wchodzi na Polanę Rusinową od strony parkingu dla busów i samochodów turystów idących nad Morskie Oko, oczywiście w tatrach :) gdzieś tam w każdym bądź razie
Aha, a ja na Rusinową poszedłem od Zazadniej, wiec teraz trzeba bedzie iść drugą stroną
jarekf34
23-02-2013, 22:34
Sam byłbym z takiej wersji zadowolony, więc Tobie się nie dziwię :) Fajnie wciąga w głąb i ciekawość zżera co jest dalej za skałami.
Świetne, ale zaciągnięte niebo zdecydowanie dużo pomogło w budowie tego kadru.
Sposób obróbki zlatuje nieco "naftaliną". Ciekawa surowość. Dolinę wybrałeś najpiękniejszą w Tatrach stąd byłoby źle, gdybyś jej tak nie oddał...
Sebastianito
24-02-2013, 12:27
A i mi się podoba, chociaż wielkim fanem BW nie jestem.
ostrytux
24-02-2013, 14:07
Bardzo ładnie, widzę że miejscówka Ci przypasowała :) warto się czasem za mną przespacerować prawda? ;) :) :)
Bartekkw
24-02-2013, 19:32
Bardzo ładnie, widzę że miejscówka Ci przypasowała :) warto się czasem za mną przespacerować prawda? ;) :) :)
Oj warto Michale ;) To była owocna wyprawa
Mam wrażenie lekkiego przeostrzenia w centrum. I chyba bym ten badyl w pd ciut zgasił. Ale i tak jest na co popatrzeć.
krzysztofz24
27-02-2013, 12:42
Wieloplanowosc swietnie wyszla. Podoba mi sie jak jest pokazane zestawienie lagodnosci doliny ze skalistymi i lekko nawet posepnymi gorami na dalszch planach.
Do tego swiatlo fajnie sie blaka po kadrze...
Dobry gorski fot, bez dwoch zdan.