Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Atak meteorytów...
...na Czerwone Wierchy
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img40.imageshack.us/img40/9607/atakmeteorytow.jpg)
Witam. Dawno nic nie wrzucałem, bo i nie mam za wiele na dysku,
ale przeglądając swoje zbiory wpadło mnie w oko coś takiego, szału może nie ma,
ale musiałem coś wrzucić, byście o mnie nie zapomnieli;D
Pozdrawiam.
bajcy
Bartekkw
23-02-2013, 21:01
Przyjemnie wyszło chociaż światło silne miałeś i takie "niefotograficzne". Widzę że rozwiązałeś kłopot z ostrością. Teraz jest BDB
Przyjemnie wyszło chociaż światło silne miałeś i takie "niefotograficzne". Widzę że rozwiązałeś kłopot z ostrością. Teraz jest BDB
Dzięki Bartku.
Swiała to ja wtedy miałem aż za, niestety tak jak napisałeś zdecydowanie za silne.
Co do ostrości, to w chyba w koncu znalazłem sposob na ostrość, chodź PS też mnie mnieszał ustawieniami swoimi przy ostrzeniu.
Nikonozaur
23-02-2013, 21:45
Ładnie, naturalnie, bez zbędnych fajerwerków, spokój tu mieszka. ;)
Moje ulubione miejsce na czerwonych. Kadrowo średnio to siedzi. Za dużo tego nieba
Moje ulubione miejsce na czerwonych. Kadrowo średnio to siedzi. Za dużo tego nieba
Pewnie byłoby mniej tego nieba, gdyby nie "meteoryty";)
Pozdrawiam.
Nooo Panie drogi, ...ładnie, czysto, spokojnie, ostrość trafiona, kolor OK.
Meteoryty jako jedyne elementy, które budzą niepokój (na zdjęciu oczywiście). ;-)
Adam Majchrzak
28-02-2013, 03:15
Mimo dość ostrego światła dobrze sobie z nim poradziłeś, ostrość mi się bardzo podoba ;)
Chcąc zachować lecących bohaterów, mogłeś strzelić drugą klatkę z większą ilością dołu i połączyć to, myślę, że byłoby o wiele ciekawiej, bo pierwszy plan się bardzo ładnie zapowiadał...
Pozdr! =]
Przyjemnie wyszło chociaż światło silne miałeś i takie "niefotograficzne".
Podpiszę się,*pod Bartka słowami ;)
blizniak53
28-02-2013, 23:06
No tak, ale te lecące "meteoryty"...
Pozdrawiam