Zobacz pełną wersję : opowieści morskie / szanty itp - poszukiwane
krzysztof jot
22-02-2013, 00:41
Witam.
Szukam ekipy, człowieka - do eventu w temacie "morskie opowieści"
Ciekawostki, opowieści, szanty, warsztaty - itp -
Może ktoś widział lub zna - ciekawego człowieka czy ekipę - którzy w tym temacie potrafią zainteresować dzieci przez kilkadziesiąt minut.
Jeśli znacie, widzieliście, macie namiary - proszę o info /kontakt.
Niekoniecznie z nad morza - bo daleko do kielc, lepiej z centrum polski.
Jeśli koncert, to Zejman i Grkumpel lub Klang, choć nie wiem o jakim budżecie mowa.
Co do historii morskich to można jeszcze uderzyć do Marka Siurawskiego. Gość ma olbrzymią wiedzę na temat kultury marynistycznej.
Co do historii morskich to można jeszcze uderzyć do Marka Siurawskiego. Gość ma olbrzymią wiedzę na temat kultury marynistycznej.
Zdecydowanie. Uzupełnię tylko, że zmienił nazwisko na Szurawski :)
Amadeusz
22-02-2013, 17:15
http://www.olek.waw.pl/samoster-jak-wrocimy-opowiemy-wam/ - po więcej informacji pisz do Olka Kwaśniewskiego.
popytaj może w 33 Kieleckiej drużynie żeglarskiej.. moje córki tam chodzą, drużyna od 35 lat więc pewnie kogoś znają..
polecani juz Zejmani .. chyba jedyny zespol ktory potrafi bawic dzieciaki przez pare godzin i jedyny ktory tworzy szanty dla dzieciakow. z zespolow polecic pewnie mozna by cale mnostwo .. ja od siebie zarekomnduje wroclawska Orkiestre Samanta i poznanska Grupe Trzymajaca Ster. jesli chodzi o opowiesci ludzi morza - pytanie co konkretnei cie interesuje. najlatwiej chyba bedzie ci wpasc do kieleckiej Bryzy. mysle ze wsrod kapitanow i sternikow morskich spokojnei znajdziesz jakiegos bajarza ktory zajmie dzieciakom czas. jesli chcesz bardoz tradycyjnie to zagadaj do Jurka Rogackiego z 4 refow.
krzysztof jot
23-02-2013, 23:20
dziękuję za kilka podpowiedzi - milczałem bo pracowałem... tym razem akurat z góralami :) Ale już po. Więc czas na dalsze poszukiwania.
Zejman i Grkumpelto pierwsze z kim rozmawiałem - budżet nawet styka, choć spory band i dochodzi spory koszt nagłośnienia itp bo rozbudowany rider techniczny, jednak ja mam na to jeden termin "nieprzekładalny" i mimo iż odległy - okazało się, że oni akurat maja to zajęte.
Ale kilka innych tu podanych opcji sprawdzę, zwłaszcza dzięki za Marka Szurawskiego i pomysły sailora. Dzięki :)
Jak Szurawski będzie zajęty to spytaj go o Ryśka Muzaja. Też stary dzwon i fajny.
Gram czasem z koleżką z zespołu "Klucz od Kilwatera" - chcesz kontakt?
krzysztof jot
25-02-2013, 00:55
ale mnie nie chodzi o kapele szantową, a o kompleksowe warsztaty w temacie "morskie opowieści" może być z szantami, ale równie dobrze z płetwonurkiem i rybakiem dalekomorskim :)
Jeśli to morze być żeglarz, to mój znajomy fajnie potrafi opowiadać, ma dobry kontakt z młodzieżą (instruktor harcerski). Jak by co to pisz.
Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2