Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pianka
Taki minimal by greg77 :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/839/dsc0397o.jpg/)
Nikonozaur
18-02-2013, 21:57
Dla mnie bardzo fajnie, choćby ze względu na niesztampowy model. Wykonanie i kadrowanie bez zarzutu.
dominikpl72
18-02-2013, 22:31
Nooo - kwadrat jak się patrzy :) Wszystko na swoim miejscu i pięknie podane.
Szczególnie podoba mi się geometria smug/linii na wodzie i na chmurach.
PS. Jakbyś nie zauważył - to twój awatar wpadł w jakieś ciężkie kłopoty :)
Łoł, na strasznie długi dystans woda odpływa tam, tutaj chyba nie ma takiego miejsca, żeby coś takiego zobaczyć. Fajne odbicie nieba na piasku. Zastanawiam się jakby zagrało z nieco innym położeniem pianki w kadrze, ale tak jak jest chyba najlepiej prowadzi wzrok z kierunkiem chmur.
Bartekkw
18-02-2013, 23:10
Fajny stonowany kolor, kadr OK. Podoba się
Zastanawiam się jakby zagrało z nieco innym położeniem pianki w kadrze.
Sam sobie odpowiedziales, mialo byc inaczej i jest;)
Dziekuje wszystkim za opinie...
Tomek5657
18-02-2013, 23:41
Dzięki temu, że jest "inaczej" jest bardzo ciekawie i za razem interesująco. Mnie zatrzymałeś na dłużej :P, super zdjęcie!
jarekf34
19-02-2013, 11:32
No i jak widać, z byle pianki można zrobić fajne foto... napewno mi się przyda ta lekcja na przyszłość :)
a juz myślałem, że będzie foto piwa ;-)
Fajny minimalistyczny kadr. Kolorkimi się podobają. ;)
krzysztofz24
19-02-2013, 20:55
Nie jestem fanem az tak minimalistycznych minimali;-).
Ale kadrowo to gra i to co mi sie w zdjeciu przede wszystkim podoba. To kolory i ich rozklad w kadrze.
Zaczynajac od LG gdzie mamy szarosci, prawie BW i dalej "plynnie" przechodza do kolorowego PD. Fajne to:-).
Jak już gdzieś rzekłem bardzo mi się podoba. Ta ulotność. Nie będzie serii jak z wrakiem :)
Jak z dużego Guiness'a ;) - dobre minimalne foto!
ostrytux
22-02-2013, 01:27
Pianka bardzo mi przypadła do gustu!
Ja wiem z czy ta pianka sie Tobie kojazy, Guinnessika bym chetnie jeszcze palnal w takim doborowym towarzystwie:D