Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drzewo, góry i fotograf...
Bartekkw
16-02-2013, 01:37
a fotograf właśnie statyw rozstawiał. Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/02/masyw2-1.jpg
źródło (http://img543.imageshack.us/img543/649/masyw2.jpg)
krzysztofz24
16-02-2013, 09:59
Kadr bardzo dobry, widac dopiero po chwili fotografa jak sie tam garbi;-). Ale dobrze obrazuje skale.
Jedyne zastrzezenie jakie mam, nie wiem moze bardzo bylo ostre swiatlo. To przydalo by sie troche skontrastowac gory (coby uplastycznic). Troche plasko jest (dziwnie ten zarzut brzmi w stosunku do gor;-)).
widziałbym to w kolorze !
Ładnie się srebrzą szczyty. Dobrze jest!
Bardzo udane zdjecie, jedno z najlepszych Twoich jakie widziałem, świetny kadr!:)
Piękne zdjęcie, tatrzański kanon jak dla mnie.
Michał M
16-02-2013, 20:03
Ta choinka od połowy w górę nie za ciemna?
Fotograf jest ciekawym akcencikiem i fajnie oddaje skalę, ale i bez niego ten kadr i ta obróbka są świetne.
Nikonozaur
16-02-2013, 21:40
No coś Ty, Bartek Pentaxem pstryka. ;)
Bardzo ładnie jest, ale coś mi nie gra wystający jasny pień spod ciemnej sosny po lewej. Kontrastując z tłem m/z niepotrzebnie ciągnie oko. ;)
jak już ktoś wspomniał, kolor by ciekawej wyglądał... :)
No coś Ty, Bartek Pentaxem pstryka. ;)
Bardzo ładnie jest, ale coś mi nie gra wystający jasny pień spod ciemnej sosny po lewej. Kontrastując z tłem m/z niepotrzebnie ciągnie oko. ;)
To jest równowaga dla srają...o fotografa ;)
Podoba mi się kolejne Twoje spojrzenie na góry, trochę faktycznie więcej kontrastu tu i ówdzie, ale ogólnie BDB.
Bartekkw
16-02-2013, 22:26
Ta choinka od połowy w górę nie za ciemna?
Nie wydaje mnie się ;)
Koloru nie będzie - za dużo było już innych kadrow z Małej Łąki w kolorze - przyszedł czas na BW ;)
zdjecie ok jak wiekszosc Bartka ale jesli chodzi o proporcje to choinka po lewej wyglada jakby miala z 1000 metrow:)
zdjecie ok jak wiekszosc Bartka ale jesli chodzi o proporcje to choinka po lewej wyglada jakby miala z 1000 metrow:)
Niestety, ale mam podobne wrażenie... Przyjmijmy jednak, że jej tam nie ma :), to skala jest pierwszorzędnie oddana...
T_P_
To co miał zrobić. Wyskoczyć z piłą łańcuchową?:-)
Bartekkw
17-02-2013, 03:41
...Przyjmijmy jednak, że jej tam nie ma :), to skala jest pierwszorzędnie oddana...
T_P_
Ale była .... Nawet jako jeden z głównych motywów ;)
tatrzanska masakra pila spalinowa
tatrzanska masakra pila spalinowa
;)
Świetna kompozycja, bardzo mi się podoba.
Bardzo fajne BW, szczególnie szczyty i ich faktura mi się podobają.
jacekz40
21-02-2013, 13:40
Dla mnie w ogólnym odbiorze całości jest git :) Szczegóły wytknięte przez kolegów mi nie wadzą ;) Odbieram zdjęcie bardzo pozytywnie.
A ja tu z przyjemnością wracam...
ostrytux
22-02-2013, 01:28
Potwierdzam, ekstra fot!