Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ginąc w...
...mroku.
*** Zapraszam ***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/02/64d8997c80cd4acb-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
*** Dziękuję ***
Bartekkw
15-02-2013, 21:52
Ciekawy eksperyment. Dla mnie jednak to miejsce najbardziej urokliwe jest o poranku w lekkiej mgielce
Jako eksperyment jak najbardziej. Niestety mnie to miejsce kojarzy się z tak ciekawymi efektami świetlnymi i kolorystycznymi, że to konkretne zdjęcie zapadnie w pamięć li tylko jako przeciwwaga tamtych odsłon. Jeśli zapadnie to z pewnością wykona zadanie ...
Ta postać w mroku jest co prawda widoczna, ale przytłacza ją wielość tych konarów. Ogólny odbiór psuje mi również oświetlona kępa liści po prawej ( zbyt odciąga wzrok)
Fajne, ciekawe podejście...
Nikonozaur
15-02-2013, 22:20
Ja niestety nie mam aż tak wyostrzonego smaku i dla mnie ta praca jest najzwyczajniej świetna.
Kadr jest "zwykły" jednak wykonanie i okoliczności już nie. Postać (chyba znam ;)) dopełnia i zagospodarowuje czarną dziurę tunelu. Na ścianę z tym.
Mrau. Świetnie. Po prostu gratki za wszystko. W końcu jakiś własny kadr, bo nie podejrzewam, że skądś go zerżnąłeś. Gratki na całej linii. Jeszcze raz gratki.
dominikpl72
15-02-2013, 22:28
Zdecydowanie do oglądania na białym tle. Zaliczam się do fanów tego kadru - doceniam nieszablonowy i kreatywny pomysł na pokazanie tego kadru bez porannych mgiełek :-)
Ja tam bym wiele dal za zdjecia we mgle lub w swietle jakie zlapal Klarens, ale ta praca, choc juz ja widzialem jest wyjatkowa i mnie sie podoba...
element07
15-02-2013, 23:04
bardzo ciekawe, jak by było lepiej widać ta postać w oddali myślę że by było lepiej:)
ostrytux
15-02-2013, 23:30
Kreatywnie, inaczej, ciekawie!
Hubert to się z Tobą ma, zamiast foty robić to ciągle Tobie do fot pozuje :) ;)
jarekf34
16-02-2013, 01:51
Ależ tu klimacior zagościł, normalnie jak z horroru :) Jak dla mnie świetne foto Pawle.
krzysztofz24
16-02-2013, 10:02
Podoba mi sie ten pomysl. Jest inaczej i troche niepokojaco...
Szczegolnie podoba mi sie jak drzewa wyszly.
Świetnie! Jest klimat! No, i w końcu inaczej pokazane te popularne miejsce!
Droga do piekła ;), tylko ta zagubiona duszyczka, nie bardzo mi pasuję. Dobre zdjęcie :)
Coś innego zapewne, jednak to miejsce domaga się światła poranka, chociaż Hubert pokazał, że nie zawsze ;)
Mi się podoba, jest oryginalnie, mroczno. Inaczej :)