PDA

Zobacz pełną wersję : Wypożyczalnia sprzętu oświetleniowego Warszawa

charlie_kr
15-02-2013, 16:41
Witajcie,
Poszukuję jakiejś wypożyczalni lamp studyjnych w Warszawie.
Mam do zrealizowania sesję w studio około 3-4 godzinną, planuję zrobić około 80 zdjęć.
Dzwoniłem do studia limetki, które kiedyś mi wypożyczało lampy, ale okazało się, że mają tylko jedną lampę.
Poszukuję jakiejś wypożyczalni która w miarę tanio wynajmuje lampy. W limetach płaciłem 50 zł za dobę, to chyba tanio.
Oglądałem kilka ofert w internecie, ale ceny są po prostu kosmiczne - około 200 zł za lampę za dobę.
Problem w tym, że sesję robię za darmo i chciałbym wynająć 2-3 lampy jak najtaniej i na kilka godzin nie cała dobę.
Czy może ktoś coś polecić, ewentualnie może ktoś z kolegów na forum mógłby pożyczyć tanio jakieś oświetlenie?
Pozdrawiam

sailor
15-02-2013, 17:26
dicam.pl
makata.com.pl
choc raczej nie w cenach jakie chcesz miec i na pewno nie dadza ci ich bez asystenta
za 50pln mzoesz pozyczyc jakies funsporty czy quantuumy, watpie by jakakolwiek wypozyczalnia dala ci sprzet wartosci kilkunastu tysiecy za taka stawke i bez porzadnej kaucji.
jest rozwiazanie - nie robic sesji za darmo :)

Boryszuk
15-02-2013, 17:44
.
jest rozwiazanie - nie robic sesji za darmo :)

Albo w Warszawie

morzon
15-02-2013, 18:14
Mam do zrealizowania sesję w studio

Wynajmujesz studio bez lamp? :)

pgaik
15-02-2013, 18:27
Wynajmujesz studio bez lamp? :)

Też mnie to dziwi :)
Wnajem studio to koszt nawet od 30 zł/h
Także chyba nie jest tak źle. Lampy są w "komplecie" ;)

charlie_kr
15-02-2013, 20:44
Sesję robię w studio w domowych warunkach :) Włąśnie idealne dla mnie byłyby lampy quantuuma, bo znam je dość dobrze.