Zobacz pełną wersję : Fotoalbum z oprawą materiałową jak fotoalbum tradycyjny
aikidudi
14-02-2013, 21:26
Szukam solidnej firmy, która wykonuje fotoalbumy z oprawą jak albumy tradycyjne. chodzi o materiałową oprawę albumu 30x30. Materiał biała satyna. Tak klient sobie życzy i niestety nic innego w grę nie wchodzi :(
Znacie może kogoś kto wykonuje takie oprawy klub całe albumy?
Dzieki
aikidudi
14-02-2013, 21:59
ile rząda? :)
drukarnia artystyczna empresse
aikidudi
15-02-2013, 00:59
drukarnia artystyczna empresse
dzieki, skontaktuje się z nimi jutro. Masz jakieś doświadczenia z ich produktami? Jak z jakością, terminami etc?
ile rząda? :)
Tyle co w skórze ekologicznej, niebawem będą płótna w ofercie :)
aikidudi
15-02-2013, 16:02
niebawem tzn kiedy?
dzieki, skontaktuje się z nimi jutro. Masz jakieś doświadczenia z ich produktami? Jak z jakością, terminami etc?
jakość na wysokim poziomie (to dawna firma KD ALBUMY)
mozna smiało zamawiac.
zapomniałem o jednym knifie-nie jestem pewny czy robią foto albumy foto książki tak.
Marek Bodzioch lub digitalalbum - zależy co wolisz.
Marek - wydruk , digital odbitka.
aikidudi
16-02-2013, 03:00
avatarr - dzięki za namiar. Dzwoniłem i rozmawiałem odnośnie oferty i albumów. Wszystko wygląda nieźle, tylko muszę sprawę przedyskutować z klientem.
yerzu - Marka to w sumie znam z dawnych czasów bilarda :)(1996rok) więc może po znajomości :) w końcu zacznie oprawiać albumy w materiał to mogę zamówić u niego.
No toś mnie teraz zaskoczył nieźle z tym bilardem :) wracając do tematu: takie rzeczy jak materiały ( oprócz pierwszych eko) musi zatwierdzić szefowa czyli żona, a ona jeszcze do końca przyszłego tygodnia wyłączona z firmy. Temat więc do ok 2 tyg będzie rozwiązany. Szymon my również i na odbitce fuji dp 2 lecz nie na tetenalowskiej chemii, a różnica też jest.
aikidudi
18-02-2013, 19:32
No toś mnie teraz zaskoczył nieźle z tym bilardem :) wracając do tematu: takie rzeczy jak materiały ( oprócz pierwszych eko) musi zatwierdzić szefowa czyli żona, a ona jeszcze do końca przyszłego tygodnia wyłączona z firmy. Temat więc do ok 2 tyg będzie rozwiązany. Szymon my również i na odbitce fuji dp 2 lecz nie na tetenalowskiej chemii, a różnica też jest.
:) daj znać
Teraz czekam na sample materiałów z 2 firm więc zobaczę co klient wybierze.