PDA

Zobacz pełną wersję : Ozonator - czy i jaki wybrać.

KaleidoStar
07-02-2013, 21:33
Przymierzam się do kupna ozonatora. Jak większość z Was wie, zajmuję się kotami, niestety na tak małej powierzchni, jaką ma moje mieszkanie oraz przy moim trybie pracy ciężko jest mi zachować porządek (jestem na etapie ograniczenia liczby kotów, które szukają domu) i dobrym rozwiązaniem wydaje się być ozonator. Zwłaszcza, że jakiś czas temu mocno zaniedbałam mieszkanie i zapach kotów powłaził w ściany i inne takie. Teraz już ostro sprzątam na bieżąco, zwłaszcza że mam pomoc w postaci drugiej połówki mieszkającej ze mną, ale chcę się pozbyć tego, co wlazło wcześniej. Zamówiłam sobie ozonowanie mieszkania, takim profesjonalnym, dużym urządzeniem, w sobotę chyba będzie.
Ogólnie czytam dużo pozytywnych opisów ozonatorów, ale wszystko to są opisy producentów. A przydałaby się opinia zwykłego użytkownika.. tak więc może ktoś coś doradzi? Czy w ogóle w to wchodzić, a jeśli tak, to co kupić?

Ruppel
08-02-2013, 15:48
U mnie na okrągło chodzi ten (http://jonizatortermoemisyjny.pl/). Powietrze jakby czystsze, świeżość, rosliny świrują, dzieci nie chorują. Nie wiem, czy to zasługa tego pudełka, pozytywnie jednak odbieram i polecam.

nigel
19-02-2013, 09:33
KaleidoStar no i jak ozonowanie (usługa) ? Jest jakiś efekt ?
A ozonator już wybrany/kupiony ? dosyć mnie ciekawi ten temat, bo też poważnie myślę o zakupie.