PDA

Zobacz pełną wersję : Wasz pierwszy raz...

MateuszB
06-02-2013, 01:06
Krótko. Jaki był Wasz pierwszy raz z modelką? Ja mam go przed sobą i Wasze relacje powinny mi pomóc w zmniejszeniu stresu oraz zwiększeniu pewności siebie przed tym pierwszą 'sesją' :P

sokolnik
06-02-2013, 01:09
:D hehe ja wymiękam, idę spać :)

wiesz czemu zakładasz takie durne wątki? bo za długo siedzisz przed kompem :) a za mało masz kontaktu z koleżankami/kobietami :)

kabal
06-02-2013, 01:09
Musisz pamiętać o zabezpieczeniu - najlepiej wybierz jakieś "ekstra safe". Nie zaniedbuj gry wstępnej!
A podczas samego aktu... staraj się myśleć o czymś innym - bo skończysz zbyt szybko i modelka nie będzie zadowolona z sesji.

:lol:

sokolnik
06-02-2013, 01:18
migawka wystrzeli przedwcześnie i klapa :)

freefly
06-02-2013, 01:25
Krótko. Jaki był Wasz pierwszy raz z modelką? Ja mam go przed sobą i .....

Naprawdę, nie musisz informować nas tak szczegółowo.;-)

jasin
06-02-2013, 01:26
Albo olejem chlapnie na matrycę.

.:Gerard:.
06-02-2013, 01:28
jak wyciągniesz najdłuższy obiektyw to reszta sama poleci :D

Bonzo
06-02-2013, 01:32
normalnie same ogiery na tym forum ;) fajnie że nikt z was nie ma problemu z nieśmiałością ale może z trafieniem naprzykład macie problem co ? to też troche was powyśmiewam. Do kolegi pytającego poprostu bądź na luzie jak ty będziesz wesoły i wyluzowany to i modelka będzie :) Powinniście dostać ostrzeżenie od moda z tym że ja nie kapuje na innych bo ja za pierdołe po donosie dostałem ostrzeżenie a za takie przyjmowanie innego usera u mnie byście dostali bana na początek kilkudniowego. Uprawianie drwin z kogoś mniej obytego lub czegoś nie potrafiącego działa na mnie jak płachta na byka i staje się agresywny :) K... alfy i omegi same się znalazły.

MateuszB
06-02-2013, 01:34
No tak trafnych odpowiedzi to się nie spodziewałem Panowie ;) To tak pół żartem.
A teraz pół serio, to rzeczywiście chyba zamiast siedzieć przed kompem trzeba ruszyć d... długie nogi, którymi dysponuję i wyruszyć na łowy. :D

kabal
06-02-2013, 01:35
CFS - Wybacz, ale ów nowy sam sobie winien... A na żartach też się chyba zna.

Bonzo
06-02-2013, 01:39
jeden się zna inny bardzo to przyjmuje do siebie i jeszcze bardziej się zamyka na świat :) nie wiesz z kim tak naprawde masz do czynienia po drugiej stronie i inaczej rozmawiasz z kimś jak masz go przed sobą :) widzisz reakcje na żarty itd :) naprawde nieraz warto przemilczeć posty na forach.

P.S.
Dalszej dyskusji już nie prowadzę bo to nie forum psychologiczne i wychowawcze to była tylko odpowiedź do Twojego posta, a mój post to automatyczna reakcja na drwienie ze słabszego.

MateuszB
06-02-2013, 01:42
CFS - Wybacz, ale ów nowy sam sobie winien... A na żartach też się chyba zna.

Celowo taki temat i taka treść, ale myślałem, że się skończy na lekkim uśmiechu pod nosem co najwyżej. Niestety Chłopacy podchwycili i podtrzymali dwuznaczność swoich wypowiedzi. A liczyłem na praktyczne rady i może jakieś 'motywacyjne kopniaki'.

wuel
06-02-2013, 08:44
Poczytaj to: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=76082

stock
06-02-2013, 09:36
ja nie zaczniesz serwowac sprosnych żartów to powinno byc OK.
Strzelaj szybko, celnie i z głową - ot całe porady :)

amirez
06-02-2013, 12:20
Weź modela zamiast modelki i będzie OK ;)

Grabasimo
06-02-2013, 12:42
I bedzie mydlenie oczu jak nasz kochany rzad robi ze zwiazkami parterskimi...

ps; na pierwsza modelke wez zonke, narzeczona, dziewczyne moze uda sie cos ciekawego ustrzelic ;-)

Powodzenia