Zobacz pełną wersję : konfiguracja internetu od t-mobile w tablecie kiano core 10.1 dual 3G
Wylaczlem wi-fi i nawet pomoc pana z infolinii nie pomogla. Moze ktos z Was moze mi pomoc?
jerryjola
05-02-2013, 01:17
A masz w ogóle zasięg u siebie, aby t-mobile łapało?
nie wiem jak z kartą t-mobile, ale plus i play sam wykrywa po uruchomieniu tabletu po kilku(nastu) sekundch, oczywiście przy wyłączonym wifi. napisz co już próbowałeś, to może będzie łatwiej pomóc. APN sprawdzone? wykrywa Ci w ogóle operatora? próbowałeś już z kartami innych operatorów?
nie wiem jak z kartą t-mobile, ale plus i play sam wykrywa po uruchomieniu tabletu po kilku(nastu) sekundch, oczywiście przy wyłączonym wifi. napisz co już próbowałeś, to może będzie łatwiej pomóc. APN sprawdzone? wykrywa Ci w ogóle operatora? próbowałeś już z kartami innych operatorów?
Problem był taki, ze na mojej karcie z telefonu (ten sam operator - T-mobile) działało wszystko bez problemu. Podczas drugiej rozmowy z konsultantką udało sie wszystko uruchomić. Pani bardzo miła - wiedząc, że mimnuta połączenia kosztuje mnie 2 zł, po kilku minutach rozmowy zaproponowała, że oddzwoni. Po kilku róznych próbach udało się. Dziekuję za zainteresowania.
To moze napiszesz co zrobiles aby wysilek udzielajacych sie nie poszedl na marne
To moze napiszesz co zrobiles aby wysilek udzielajacych sie nie poszedl na marne
Nie pamietam. Robiłem wsystko, co pani kazała. Może jak bede go miał pod reką poszperam.