PDA

Zobacz pełną wersję : konfiguracja internetu od t-mobile w tablecie kiano core 10.1 dual 3G

Jolania
27-01-2013, 16:46
Wylaczlem wi-fi i nawet pomoc pana z infolinii nie pomogla. Moze ktos z Was moze mi pomoc?

jerryjola
05-02-2013, 01:17
A masz w ogóle zasięg u siebie, aby t-mobile łapało?

tito86
10-02-2013, 18:34
nie wiem jak z kartą t-mobile, ale plus i play sam wykrywa po uruchomieniu tabletu po kilku(nastu) sekundch, oczywiście przy wyłączonym wifi. napisz co już próbowałeś, to może będzie łatwiej pomóc. APN sprawdzone? wykrywa Ci w ogóle operatora? próbowałeś już z kartami innych operatorów?

Jolania
16-02-2013, 16:54
nie wiem jak z kartą t-mobile, ale plus i play sam wykrywa po uruchomieniu tabletu po kilku(nastu) sekundch, oczywiście przy wyłączonym wifi. napisz co już próbowałeś, to może będzie łatwiej pomóc. APN sprawdzone? wykrywa Ci w ogóle operatora? próbowałeś już z kartami innych operatorów?
Problem był taki, ze na mojej karcie z telefonu (ten sam operator - T-mobile) działało wszystko bez problemu. Podczas drugiej rozmowy z konsultantką udało sie wszystko uruchomić. Pani bardzo miła - wiedząc, że mimnuta połączenia kosztuje mnie 2 zł, po kilku minutach rozmowy zaproponowała, że oddzwoni. Po kilku róznych próbach udało się. Dziekuję za zainteresowania.

manfred
17-02-2013, 07:27
To moze napiszesz co zrobiles aby wysilek udzielajacych sie nie poszedl na marne

Jolania
20-02-2013, 19:38
To moze napiszesz co zrobiles aby wysilek udzielajacych sie nie poszedl na marne
Nie pamietam. Robiłem wsystko, co pani kazała. Może jak bede go miał pod reką poszperam.