Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Schody do wody II
Al Koholik
22-01-2013, 23:35
Tym razem szerzej i w kolorze. Sebastian powinien być zadowolony :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img703/8258/12492942600kolor.jpg)
Dla mnie ta odslona jest ciekawsza, aldne kolory, pieknie zbudowany kadr.....troszeczke swiatla by sie przydalo, no ale ja wiem co to znaczy polowac na swiatlo w IE;)
Ja chyba bardziej wolałem odcienie szarości. Wyglądało bardziej "surowo" i dramatycznie.
Bartekkw
23-01-2013, 10:20
Ja chyba bardziej wolałem odcienie szarości. Wyglądało bardziej "surowo" i dramatycznie.
Też tak mam. Kolor też niezły ale dla mnie ten motyw lepiej prezentuje się w BW
Sebastianito
24-01-2013, 21:47
Ooooo... chyba o mua chodzi... :D
Zadowolony jak najbardziej... swietna pseudo panoramka. Bardzo podoba mi sie takie niby swiatlo... subtelnie bardzo...
Odwiedzałem to miejsce kilka razy więc wiem jak to wygląda w naturze-podoba mi się ta odsłona!Fajnie przemyślany kadr-bo wszyscy włażą na mostek-zresztą ja też ;)
jarekf34
24-01-2013, 22:23
Tak jak w BW tak i ta wersja jest super, nawet chyba bardziej mi się widzi ;):)
Al Koholik
24-01-2013, 22:28
Odwiedzałem to miejsce kilka razy więc wiem jak to wygląda w naturze-podoba mi się ta odsłona!Fajnie przemyślany kadr-bo wszyscy włażą na mostek-zresztą ja też ;)
Wiem, że inni włażą na mostek bo wszystkie zdjęcia są z mostku. Ja też takie chciałem mieć. Wszedłem na mostek i szczerze pisząc nic ciekawego tam nie zauważyłem :)
Wszedłem na mostek i szczerze pisząc nic ciekawego tam nie zauważyłem :)
No tak,ale przy odpowiednim świetle można fajną fotkę trzasnąć ;)
Babinicz
24-01-2013, 23:58
Cóż by rzec:
Podoba mi się zgranie rdzawej tonacji piachu, schodów i kamienia.
Rozmycie wody ma tu uzasadnienie, bo dzięki temu uwypukla się rytm szczebelków i nie ma chaosu pośrodku kadru.
Kadr - lekko "szerszy niż wyższy" - też ładnie podkreśla główny motyw.
Niebo dopełniło resztę.
Udana fotografia.
Zdjęcie świetne pod każdym względem ale przyznam się, że sama ta kładka swą pięknością mnie nie powala.