Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Rzepakowy....
Pablo 77
12-01-2013, 12:14
Witam.
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img594.imageshack.us/img594/6990/dsc9291srgb.jpg)
Przy tej szarówce za oknem aż nie realny jest dla mie ten widok ;)
Warunki trafiły Ci się super z tym chmurkami, jakby miały zaraz się zacząć kręcić.
Tomek5657
12-01-2013, 13:21
Warunki trafiły Ci się super z tym chmurkami, jak by miały zaraz się zacząć kręcić.
Za kolegą :)
Warunki na prawdę dobre ci się trafiły, a do tego piękne kolorki. Nie ma co się rozpisywać, super zdjęcie :)
Pawel, zdjecie ma swietny klimat, ale mam wrazenie, ze za mocno"miziasz" te zdjecia ostatnimi czasy.....jak dla mnie za miekkie, ale to MZ
Klimat fajny, aczkolwiek tezmi sie wydaje ze jakies takie miekkie.
Pablo 77
12-01-2013, 16:06
Pawel, zdjecie ma swietny klimat, ale mam wrazenie, ze za mocno"miziasz" te zdjecia ostatnimi czasy.....jak dla mnie za miekkie, ale to MZ
Może i ciut za mocno pojechałem :)
Wiesz brak wprawy :)
Nawet tęczy kawałek widać :)
jarekf34
12-01-2013, 16:13
Bardzo fajna kolejna odsłona z tego miejsca. Świetny jest ten kasztan i to w takim miejscu. Z prawej chyba się nawet tęcza załapała :)
świetne, oczu nie mogę oderwać. Faktycznie warunki miałeś wyśmienite ;)
Nikonozaur
12-01-2013, 17:54
Miękko jest, ale w takim ujęciu dla mnie dopuszczalnie. Reszta elegancka, kolorki cacy w klasycznym, polnym kadrze. Klimacik fajny. Tęcza i kawałek chmurki po prawej m/z do likwidacji.
Bardzo fajny obrazek. Drzewko już powoli można okraszyć mianem celebryty :) Co do miękkości to zgodzę się z Grześkiem.
Bardzo mi się podoba. Ładnie oddany klimat. Niebo dopełniło reszty...
Dobry rzepak nie jest zły ;).
A tak bardziej poważnie, to bardzo fajna odsłona.
Mi w tym wypadku na "miętko" jak najbardziej pasuje.
Rzepaki nie są wdzięcznym tematem do ostrzenia mz, tak więc chyba kierunek dobry obrałeś ;).