Zobacz pełną wersję : Świat Książki -Weltbild
Jeśli ktoś planuje zakup kilku książek to ma teraz okazję ponieważ Świat Książki jest likwidowany.
Promocje dochodzą do 95%
http://www.weltbild.pl/kategoria/10/ksiazki.html
marszull
11-01-2013, 12:32
dzieki za cynk zaraz jade, bo to dwa przystanki ode mnie ;)
marszull, wykupiłeś cały towar?
"Strona o podanym przez Ciebie adresie nie istnieje."
marszull
11-01-2013, 15:15
marszull, wykupiłeś cały towar?
"Strona o podanym przez Ciebie adresie nie istnieje."
:) chyba sie strona zawiesila
ale ta promocja nie jest w necie tylko w sklepach stacjonarnych, na www tylko takie info bylo
rzeczywiscie czesc ksiazek ze Swiata Ksiazki mocno przeceniona, ja juz wrocilem do domu 5 calkiem sensownych ksiazek za 50zl plus jakas cegle thriller gratis dostalem
jak Aneta bedzie patrzec krzywym okiem ze nie ma juz miejsca na ksiazki, to powiem ze to wina Lukasza ;)
teraz spojrzalem i rzeczywiscie w necie tez jest obnizka
taaa znowu moja wina ;);)
no a czyja :P hehehe
Teraz będziesz robił wszystkim strony www za free :) Kara musi byc :P
ups ... to już się nie udzielam ;)
marszull
11-01-2013, 15:53
no przeciez nie moja ;)
Paulincia89-16
12-01-2013, 22:57
Ja zamawiałam przez internet jak było troche więcej dostępnych pozycji za książki o wartości prawie tysiąca złotych zapłaciłam 200zł. czysty zysk :D
Stacjonarnej księgarni nie mam w pobliżu ale może to i lepiej bo nie wiem czy coś jeszcze by w niej zostało a miejsca na półkach już brak. ;)
Byłem wczoraj w stacjonarnej. Były obniżki, ale bez szału :P
marszull
15-01-2013, 17:42
trzeba szukac ksiazek ze swiata ksiazki, nie Weltbild to obnizki byly spore (po 60-70 %)
ale znajoma mi powiedziala ze juz mocno przetrzebiona jest oferta obnizkowa
Weridiana
21-01-2013, 13:22
Obniżki były niezłe, ale oczywiście na te książki co akurat mi nie były potrzebne! Akurat one były w normalnych cenach.