Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Ol
Hej, jak się komuś podoba lub się nie podoba - będę uradowana jak napisze.
Dzisiejsze foto ze studia, z którym postanowiłam się przeprosić po długim czasie... nie wiem czy słusznie.
Dziękuję za wizytę.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img442.imageshack.us/img442/6314/9802m.jpg)
Brak retuszu, grabki bez wyrazu. Nie wiadomo czy w ciazy czy chodzi o cos innego... Żółta plama jakas taka dziwna z prawej, i wszechobecny dym... Jestem na TAK pod warunkiem ze obrobisz to jak sie należy :)
Nie wiadomo czy w ciazy(...)
To sobie nagrabiłeś... :D
Mnie się podoba! Fajne, miękkie światło i ciepłe kolory. Pokaż coś więcej. ;)
militarius
11-01-2013, 15:57
wystempluj kawałek odkrytej nogi, wyrównaj kolor skóry na twarzy i reszcie ciała.
światło spoko, wszystko inne spoko :)
Piotrek 77
11-01-2013, 19:53
od razu napisze ze lepszego zdjęcia nie zrobię od tego. Ale wg. mnie strasznie dziwnie wyszła ta ręka na brzuchu - jakaś taka duża. Oraz może by się przydało by te pończochy czy rajtuzy bardziej różniły się od tła
Brak retuszu, grabki bez wyrazu. Nie wiadomo czy w ciazy czy chodzi o cos innego... Żółta plama jakas taka dziwna z prawej, i wszechobecny dym... Jestem na TAK pod warunkiem ze obrobisz to jak sie należy :)
Na zdjęciu jest kobieta i nie mam zamiaru robić z niej dziwoląga wg standardów przyjętych w dzisiejszych czasach.
Pzdr, dzięki.
Na zdjęciu jest kobieta i nie mam zamiaru robić z niej dziwoląga wg standardów przyjętych w dzisiejszych czasach.
Pzdr, dzięki.
Jezu kliknąłbym "lubie to" jak by można było:) Co do dymu to może z samej modelki bym ściągnął ale i tak jest super
TheKilla
13-01-2013, 20:14
retusz to nie robienie dziwoląga...
również jestem zdania, że więcej pracy nad tym zdjęciem bardzo by pomogło. Jest spoko, mogło by być lepiej...
mi się podoba. Natomiast męcza trochę te jasne plamy. Dziewczę fajowe, dym też :)
A mi się podoba i to bardzo