Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] WIELKIE oczy Dody ;-)
zdjęcia proszę nie oceniać...
ot tak, ustrzelona podczas meczu ;-)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2007/03/1093612-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/zdjecia_new/1093612.jpg)
no tak, przerost formy nad treścią... ;-)
ja tu widzę coś większego niż oczy :twisted:
W moich okolicach dla zmylenia przeciwnika mowilo sie uszy. Jakby nie mowic, to wielkie, nie ma co.;)
jak gdyby czytając mimochodem o towarzystawach do których należy Doda zachowałbym pewien stopień wstrzemięźliwości, chyba że uczestnicy tego wątku chcą się pochwalić swoimi atrybutami. Przecie to forum foto...
ekhmmm... ?? fajna GO? :D hehe
Megazordon
25-03-2007, 02:10
Noo a mi się triceps podoba.
Szkoda, że OCZY nie są na wysokości 1/3 kadru zgodnie z zasadą złotego podziału*.
I jeszcze rozprasza mnie to coś czarne w PD*.
I żeby cała była na niebieskim tle*.
*;)
tomhagen
25-03-2007, 03:04
oj chwyciłoby sie chwyciło...
Co ona taka ubrana? :-?:shock:
danz1ger
25-03-2007, 03:12
Szkoda, że OCZY nie są na wysokości 1/3 kadru zgodnie z zasadą złotego podziału*.
I jeszcze rozprasza mnie to coś czarne w PD*.
I żeby cała była na niebieskim tle*.
*;)
oj, czepiasz się drobiazgów, mnie bardzo rozpraszają te duuuże (niebieskie) oczy.
asterixII
25-03-2007, 16:21
czy te "oczy" mogą kłamać? :-D
jakby byloo w fotozarcie to mozna by sie usmiechac .. w tej kategorii .. zenua :/
ubrana bo pewnie z 10 stopni było :) triceps tez mi się podoba
przez chwile myslalem ze to facet. jakas zdeformowana... moze wina szkla. tak to winieta na wysokosci piersi... :):):)
Jak by nie patrzeć, zdjęcie przedstawia człowieka, więc do kategorii "ludzie" niby pasuje. Chociaż mam wątpliwości, czy to człowiek jest tutaj tematem, czy tylko fakt posiadania przezeń silikonowych ulepszaczy. Tak czy owak, uważam że dużym plusem jest tło - czerwona i niebieska plama zestawione w dobrych proporcjach, i dobrze współgrają z kolorystyką samej postaci.
zdjecie jak i obiekt lipa :)
Jedyne co moge o Dorocie powiedziec majac watpliwa przyjemnosc znac ja zanim zrobila kariere to tyle ze sugerowany opinii publicznej poziom jej IQ byl niezlym zabiegiem marketingowym na ktory nabralo sie wiele osob.
Zdjecie gdyby bylo czescia serii (reporterka z koncertu itp) mogloby ujsc.