PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Marynistycznie

Nemeth
24-03-2007, 21:02
Witam
Wreszcie mi szumialo jak lubie ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

Tokina 12-24

darko
24-03-2007, 21:18
Czyżby łikend w domu?
Prosto i bez udziwnień na plus.
Występlował bym tylko tę cumkę na dziobie.

Nemeth
24-03-2007, 21:29
Zgadza sie ;) Weekend w domu.
Za duzo do roboty - cumka, cien na dziobie, cien na piasku... a ja po winie/sliwowicy/whisky :D

Grzegorka
24-03-2007, 21:44
Pięknie szumiało, słyszałam! :D Ech... ja Ci się nie dziwię, że tęsknisz za morzem. Ale pogoda Ci sie genialna trafiła. Tylko pilnuj, żebyś jutro nie zakacował po takiej mieszance - korzystaj z pogody, psa na smycz i nad morze ;)
Pozdrawionka
Aga

anchel
24-03-2007, 21:47
Bardzo ladny minimalizm. Ale rzeczywiscie wlasnie mialem piasac ze mogles z drugiej strony, zeby bez cienia... Ale ze po spozyciu to wybaczam ;]

Nemeth
24-03-2007, 21:48
(...) Ale pogoda Ci sie genialna trafiła. T(...)

Tylko wiesz ... martwilo mnie jedno ... ze niebo bedzie za malo 'dramatyczne' :twisted: Robielem co moglem ale wiecej chmurek nie bylo ...

Grzegorka
24-03-2007, 21:49
Hehehehe... nie wiem jak Bombel to przeżyje ;) Mi się podoba bardzo bardzo :)

Sebastiann
24-03-2007, 22:11
Nemeth - po prostu twoje zdjecia to rewelacja, kazde:) bardzo mi sie podoba

darko
24-03-2007, 22:17
No właśnie jak cumka to i cień.

Jutro tak do 13 mam czas na mały plenerek, może chciałbyś się przyłaczyć.
Tak np koło 10.00

Nemeth
24-03-2007, 22:20
No właśnie jak cumka to i cień.

Jutro tak do 13 mam czas na mały plenerek, może chciałbyś się przyłaczyć.
Tak np koło 10.00

Dziekuje, bardzo chetnie ... ale niestety wracajac znad morza zobaczylme obiecujace miejsce ... bede musial sie wybrac jutro... bo juz dzis nie moglem usiedziec... a ze po poludniu jakos bede wracac do wawy wiec nei obskocze wszystkeigo... ale na swieta bede znow wiec moze wowczas sie znajdzie czas :)

Jak nie bede skacowany to moze zdaze jeszcze jutro zapodac jakies fotki z tego miejsca ...

Sebastiann - dziekuje ;) NO moze nie kazde, ale postep jakis jest ;)

darko
24-03-2007, 22:23
Dziekuje, bardzo chetnie ... ale niestety wracajac znad morza zobaczylme obiecujace miejsce ...
Zdradzisz coś więcej?

Nemeth
24-03-2007, 22:28
Zdradzisz coś więcej?

Miedzy Puckiem a Slawutowkiem. Powstal ciekawy zalew na polu ... w sumie spore jeziorko. Pewnie nic nie wyjdzie ;)
Aleeeee ;)

darko
24-03-2007, 22:34
Ja myslałem o Rewie i okolicach, może coś w kierunku Pucka, zobaczę gdzie mi się uda dojechać.

Grzegorka
24-03-2007, 22:53
NO moze nie kazde, ale postep jakis jest ;)

Jest postęp i do tego nie spoczywasz na laurach. Trochę nieobiektywne zdanie, ale naprawdę bardzo lubię Twoje zdjęcia. Te stare, z Twoich początków również. :)
Aga

ekonet
24-03-2007, 23:50
Daj spokój cumie, nie stempluj jej - ona stanowi jakieś uzasadnienie dla pozycji łódki. Podoba mi się.

bombel
25-03-2007, 00:08
No, i czy ja muszę coś mówić? :mrgreen:

Zdjęcie dobre, ale mam leciutko kwaskowatą minę z powodu, ten tego...

Grzegorka
26-03-2007, 22:01
Wszystkiego najlepszego dla autora wątku z okazji urodzin. :)
Maćku - żyj szczęśliwie, foć ile wlezie, dziel się z nami swoimi dziełami. Dużo czasu na fotografię, wymarzonych szkieł, dużo kaski na sprzęt i czego tylko sobie życzysz. :)

:D STO LAT NEMETH !! :D

andre84
26-03-2007, 22:22
Śliczne, jedno z lepszych jakie widziałem na tym Forum. Mało widziałem ??

Nemeth
27-03-2007, 09:17
Śliczne, jedno z lepszych jakie widziałem na tym Forum. Mało widziałem ??

Dziekuje :)

Rok mija jak jestem obecny na forum. W kwietniu '06 publicznie pokazalem po raz pierwszy swoje zdjecia wlasnie tutaj. Pamietam doskonale jaka dostalem wowczas recenzje ;) Zgodnie z nia wiele czasu poswiecilem na nauke i czytanie madrych ksiazek. I przede wszystkim ogladalem, ogladalem i raz jeszcze ogladalem jak fotografuja inni. To ze moje zdjecia spotykaja sie coraz czesciej z przychylnymi opiniami zawdzieczam w moim przekonaniu wlasnie temu forum. Daleko mi do stwierdzenia, ze jestem z siebie na tym polu zadowolony. Wciaz poszukuje...
Jest sie jednak na szczescie od kogo uczyc. Dzieki Wam za to, bo choc to dzieki Adminowi i grupce zapalencow poswiecajacych swoj wolny czas, istnieje ten zakatek w sieci :) to tylko dzieki Wam i pasji ktora wspoldzielimy miejsce to nie przeistoczylo sie w 'kacik sprzetowego onanizmu', a zamieszczane tutaj zdjecia nie przedstawiaja tablic testowych itp.

Jakos po urodzinach zrobilo mi sie sentymentalnie... :)

Grzegorka - dziekuje serdecznie za zyczenia.

Ech ... rok z Nikonem... Rok z fotografia.
Czyz to nie fantastyczne???
:)

comes
27-03-2007, 13:45
Dziekuje :)

Rok mija jak jestem obecny na forum. .....Ech ... rok z Nikonem... Rok z fotografia.
Czyz to nie fantastyczne???
:)

pozdrawiam z okazji rocznicy, może i ja przy podobnej okazji będ miał coś ciekawego do pokazania.

A ponieważ wspominasz o rocznej edukacji, która przyniosła jak widać dobre efekty, proponuję poprawienie jeszcze czegoś innego (w końcu jak poprawa, to na wszystkich możliwych frontach). Chodzi mianowicie o poprawienie podpisu pod avatarem - jest "Miasto: z nad morza", a powinno być "Miasto: znad morza".:)

Nemeth
27-03-2007, 13:57
pozdrawiam z okazji rocznicy, może i ja przy podobnej okazji będ miał coś ciekawego do pokazania.

A ponieważ wspominasz o rocznej edukacji, która przyniosła jak widać dobre efekty, proponuję poprawienie jeszcze czegoś innego (w końcu jak poprawa, to na wszystkich możliwych frontach). Chodzi mianowicie o poprawienie podpisu pod avatarem - jest "Miasto: z nad morza", a powinno być "Miasto: znad morza".:)

A moze zamieszkuje w mitycznym miescie posrod chmurami, unoszacym sie nad morzem ? :]

comes
27-03-2007, 14:02
A moze zamieszkuje w mitycznym miescie posrod chmurami, unoszacym sie nad morzem ? :]

też miałem takie przypuszczenia, ale wzięła górę moja mania poprawności językowej:-D

jchyra
30-03-2007, 01:10
czysta, klarowna, klasycznie piękna