Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] _____Z_____
Bartekkw
06-01-2013, 23:18
Zapraszam. Aura nie sprzyja - trzeba rok zaczynać od grzebania w szufladzie ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/01/klif10-2.jpg
źródło (http://img842.imageshack.us/img842/1563/klif10.jpg)
No to wygrzebałeś .
Jest swietnie kadrowo dopracowane . I taki kolor mi sie podoba .
Fajna ta szuflada :) W pierwszym momencie pomyślałem że ta żółta skała bije po oczach.... Lecz za chwilę doszedłem do wniosku że bez niej było by nudno. Całość bardzo fajna.
Świetne kolory, kadr również mi odpowiada.
Ładnie strzeliłeś Orłowski Klif - tak czysto i przyjemnie
Odrazu mi się przypomniało polskie morze, nad którym już nie byłem z 8 lat... Bardzo dobra praca.
Pablo 77
07-01-2013, 09:26
Darzę sentymentem to miejsce,chociaż sam jakoś nie dałem rady ze względu na pogodę zrobić czegoś ciekawego :)
Podoba mi się ta naturalna dsłona.
jarekf34
07-01-2013, 09:36
Bardzo fajna odsłona... Kolorki przednie, czysto i klarownie, kadr elegancki więc i całość pikna :)
Świetna odsłona, choć pierwsze wrażenie miałem jak Arram ;)
pincerna
07-01-2013, 12:34
niebo z taflą morza, zieleń z tym piaskiem... ależ pogrzebaleś... mi to pasuje
No takie.... Bartkowe:) Kolorek oczywiście wyśmienity.
Romano H.
07-01-2013, 17:27
Pięknie, super to poukładałeś w kadrze. Kolorystyka jak wcześniej inni napisali, bardzo przypada do gustu.
Adam Majchrzak
07-01-2013, 18:29
Klasyk w przyjemnych kolorach i duży spokój bije.... ale ludu to tam spaceruje masa! :lol:
Pozdrawiam! =]
coach_lodz
07-01-2013, 18:44
absolutna żenada, nierealne kolory, za czysta woda itp...
... dobra żartowałem... bardzo mi się podoba :) fajnie poukładany w kadrze jest ten łuk wody, świetnie prowadzi wzrok, świetna praca :)
Jak nie w Polsce :) Bardzo ładnie
Bartekkw
07-01-2013, 23:13
Dzięki wszystkim za komentarze ;)
Wow, bartku dales czadu, szkoda, ze nie ma nad Baltykiem plywow, mial bys szanse na wyczyszczona plaze a tak jest zadeptana, jednak kolorystycznie i kadrowo jest bomba!
krzysztofz24
08-01-2013, 17:30
Kolory jak dla mnie akuracik:-). Super ten pomaranczowy na klifie lamie zielen lasu. Bardzo przyjemny blekit na niebie. Z-owaty kadr gra jak sie patrzy:-).
Ogolnie bardzo przyjemnie popatrzec.
Fajne przejście niebo-morze.
Ładnie to wygląda.
Marek-frotka
08-01-2013, 22:56
Świetna praca - dopracowana w każdym szczególe.
Bardzo podoba mi się kadrowanie.
pozdrawiam
Dobrze to wygląda, zastanawiam się jednak czy zacieniony dół potrzebny. Czym się kierowałeś ?
Bartekkw
09-01-2013, 10:24
Czym się kierowałeś ?
Lubię kiedy to co chce pokazać jest lepiej wyeksponowane - tutaj przyciemniony dół i narożnik miał odciągnąć uwagę od plaży i piasku a skupić na lini wody i poprowadzić wzrok w głąb kadru. Taki przynajmniej był zamysł ;)