PDA

Zobacz pełną wersję : Poszukuje fotografa na ślub

arekfabis
04-01-2013, 21:48
Witam.
Myślałem , że już mnie to ominie ale jednak przewrotność losu (kobiety) jest taka a nie inna . Na drugiego sierpnia moja dobra znajoma zaplanowała sobie coś na wzór ślubu .... na dodatek ze mną w głównej roli męskiej . Korzystając więc z Waszego doświadczenia i zrozumienia tematu chciałbym prosić o jakieś wskazówki co do uwiecznienia tego wzniosłego niewątpliwie momentu . Będę potrzebował zapewne kogoś kto poświęci swój cenny czas a także zechce spędzić z nami kilka godzin pod Poznaniem w to letnie popołudnie i wieczór . Główna ceremonia w kościele i małe ( naprawdę małe , obiad i kawa + jazz orchestra w tle ) przyjęcie w restauracji . Jesli ktoś , z jakiegoś powodu zechciałby po naszej (głównie Jej ) aprobacie podjąć się i wykonać trochę ładnych ujęć to będziemy bardzo wdzięczni . Z mojej strony (jako zupełnego amatora) mogę udostepnić trochę swego sprzętu (wiem szału nie ma ) dla potrzebujących , a także poczęstunek , wdzięczność i zasłużoną zapłatę ofkors . Będę wielce zobowiazany za każdą poważną ( rozsądną cenowo ) propozycje pomimo lekkiego (?) brzmienia tego anonsiku .
Miejsce zaślubin :Kościół w Łódzi k/Stęszewa (20km od Poznania)
Obiado-kolacja Krosinko k/Mosiny (15km od Poznania)
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Arek Fabiś

manfred
04-01-2013, 22:43
Ja się mogę podjąć tego zlecenia w cenie no powiedzmy 3 tys zł. Rezygnuje z poczęstunku bo się odchudzam :-)

marekb
05-01-2013, 00:29
Podaj może budżet na fotografa, jaki macie przeznaczony, bo pg co ktoś, jak ia Wy macie czas tracić. Pisząc ręczna cena domyślam się, że budżet ograniczony?

prz3mo
05-01-2013, 02:27
Mam 2 sierpnia wolny.
Zapraszam na priv lub tel. 502 579 529.

kariboj
05-01-2013, 05:02
Witam, uroczyście deklaruję możliwość wykonania zadania, wysłałem info na priv

pipol
07-01-2013, 05:23
Info na priv :)

kh29228
10-01-2013, 16:19