Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Z dna szuflady.....
Rok 2011 byl dla mnie bardzo owocny....zapasy wciaz bywaja smakowite.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Romano H.
02-01-2013, 19:33
Faktycznie smakowicie to wygląda !
Nie ma to jak Greg77 i łódeczka :)
Świetne światełko, model i klimat co daje bardzo dobra fotografię. Oby rok 2013 był tak owocny jak dla Ciebie 2011 :)
TheKilla
02-01-2013, 20:35
malowniczo:) bardzo mi się podoba
Sebastianito
02-01-2013, 21:09
Swietne zdjecie, bez dwoch zdan!
sławek r
02-01-2013, 21:36
Super, pięknie pokazane.
ostrytux
02-01-2013, 22:06
Gites majonez :)
Kadr, kolory, nastrój, dla mnie i Pawła takiej pogody nie zamówiłeś ;)
Bartekkw
02-01-2013, 23:51
Świetny klimacik. Kolor i kadr na duży plus. Zaglądaj częściej do szuflady Grzesiu
Podsumowanie 2012 jest dosc proste, wyjazdy typowo zdjeciowe bywaly, pogoda nie dopisywala i przyszlo zniechecenie:(
Mam nadzieje, ze ten nowy rok bedzie lepszy i wroci ta pasja ktora mnie opuscila.
2012 to tylko jeden naprawde udany plener na klifach moheru;)
To zdjecie jest z jednego z wyjazdow w connemare, czerwiec 2011, cos mi sie wydaje, ze jeszcze w tym poszperam...
ostrytux
03-01-2013, 00:02
... pogoda nie dopisywala i przyszlo zniechecenie:(
Mam nadzieje, ze ten nowy rok bedzie lepszy i wroci ta pasja ktora mnie opuscila
A pojaw się Kolego u mnie to jak Ci zasadzę kopniaka w ... to zobaczysz :twisted:
Potem dostaniesz odcisków na stopach od łażenia, poczujesz wszystkie mięśnie o istnieniu, których od dawna nie wiedziałeś a na koniec to ...
Czekaj, czekaj łobuzie! :twisted:
A pojaw się Kolego u mnie to jak Ci zasadzę kopniaka w ... to zobaczysz :twisted:
Potem dostaniesz odcisków na stopach od łażenia, poczujesz wszystkie mięśnie o istnieniu, których od dawna nie wiedziałeś a na koniec to ...
Czekaj, czekaj łobuzie! :twisted:
W kwietniu bede w PL, trzymam za slowo;)
jarekf34
03-01-2013, 13:49
No i jak przyjemnie popatrzeć na te Twoje łódki, których tak dawno nie pokazywałeś :) Bardzo fajowe.
Grzesiek, ja mysle ze trzeba znowu polaczyc sily, chyba przynosisz mi fart, bo w 2012 za cholere nic dobrego nie sfocilem, a w 2011 odwrotnie ;p
Ja tez mialem slaby rok...jutro wieczorem ok 13 mysle jechac na dlugie czasy
maniak666
03-01-2013, 23:05
...jutro wieczorem ok 13 mysle jechac na dlugie czasy
Dzizas, to o której tam o Was słońce zachodzi?:smile:
A fot- kapitalny.
Dzizas, to o której tam o Was słońce zachodzi?:smile:
A fot- kapitalny.
Zachodzi ok 15-16, ale trzeba dojechac, poszukac miejscowki....aaa co bede Tobie Andrew tlumaczyl:P
krzysztofz24
04-01-2013, 18:11
Ja tam zw lodkami specjalnie nie przepadam;-).
Ale patrzac na to zdjecie nie sposob nie docenic kolorystyki i swietnego swiatla.
Niebo tez dopisalo. Calosciowo bardzo udane.
grzegorzdz72
04-01-2013, 21:11
Świetne foto, kolorki miodzio, ja osobiście wystemplował bym sznur trzymający łódkę bo mnie osobiście trochę drażni, ale to ja, nie mniej jednak gratulacje, sam chciałbym mieć taki fot w swoim portfolio.
Świetne foto, kolorki miodzio, ja osobiście wystemplował bym sznur trzymający łódkę bo mnie osobiście trochę drażni, ale to ja, nie mniej jednak gratulacje, sam chciałbym mieć taki fot w swoim portfolio.
Wszystkie lodki w moim portfolio sa "wolne" z wystemplowanymi sznurami....tego jakos wyjatkowo postanowilem zostawic;)
az milo popatrzec, kolor, kadr, warunki, obrobka - gratulacje
Nikonozaur
06-01-2013, 02:15
O! Łódka, już się nawet stęskniłem za ich widokiem. ;)
Dobrze jest i na dodatek intrygująco porównując "poziomość" wody w jeziorze i łódce. :mrgreen:
No dobra, żartowałem. :)
Dzieki Andrew, poziom wody w lodce jest dobry, tylko cien tam pada i faktycznie wyglada jak nie dorobiona manipulacja:D
Świetna odsłona, bardzo dobry kolor i kadr. Nic bym nie zmieniał :)
Pablo 77
07-01-2013, 09:34
Mnie pasja nie opuściła,ale brak czasu zmusza do wyciągania z szuflady :)
Bardzo fajna,bogata w kolor odsłona Grzesiu :)
jacekz40
09-01-2013, 15:09
No i smakowite zdjęcie zaprezentowałeś Grzesiu :)
Dobra szuflada nigdy nie jest zła ;)
Świetne zdjęcie w twoim stylu