Zobacz pełną wersję : Witam :)
Ornat Bros
30-12-2012, 22:53
Witam wszystkich :-o
Jestem nowym/starym userem tego forum. STARYM - ponieważ już tutaj gościłem ale byłem niegrzeczny i zostałem wygnany na banicję, zresztą całkiem słusznie. NOWYM - ponieważ obiecałem poprawę i dostałem drugą szansę :smile:
Tak więc przepraszam za moje złe zachowanie i dziękuję za przywrócenie mnie do świata żywych :smile:
Korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, dużo radości, zdrowia i spełnienia wszelakich marzeń :smile:
Pozdrawiam
Filip
szkoda że bez jakiejś epopei narodowej bo ja jako świeżak chętnie bym posłuchał jakiś dobrych historii...
ale może będzie okazja!
a to powód by zakłądac w tym celu wątek ?
A ja myślałem, że to U-Boot zmienił ksywę...
Ornat Bros
31-12-2012, 13:13
Tak, ponieważ to jeden z warunków dzięki którym mogłem wrócić.
Kolega aby wrócić na Forum musiał spełnić kilka warunków. Założenie wątku było jednym z nich. Witamy ponownie!
A to taki wielki problem, że go założył ?
sokolnik
31-12-2012, 15:27
@Ornat Bros witam, grzeczny bądź na forum i na Sylwestra :D
Ornat Bros
31-12-2012, 15:56
@sokolnik, takie mam postanowienie :)
A to taki wielki problem, że go założył ?
No więc właśnie… w dobie setek naprawdę bzdurnych tematów, taki wątek niczemu nie przeszkadza, wręcz odwrotnie. Należy pochwalić za publiczne uderzenie się w pierś, przyznanie do błędu i chęć -- żywię dużą nadzieję, że szczerej -- poprawy.
Prosiłbym to uszanować i wstrzymać się od złośliwości. Dzięki.
kakersik
31-12-2012, 19:36
Witaj Filip z powrotem. Cieszę się, że jesteś. Lubię patrzeć na Twoje prace :)
Szczęśliwego Nowego Roku, Filipie.
Ornat Bros
31-12-2012, 21:05
Chłopaki, dziękuję :) Miło, że ktoś pamięta jeszcze moją twórczość :)
eristoff
01-01-2013, 22:44
Czy ktoś wymienił tu zielonych , bo jakoś ich nie poznaje po tym co wypisują. Idzie lepsze :D
Czy ktoś wymienił tu zielonych
i fioletowych.
Wiedziałem, że na Ciebie można liczyć. :)