Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Landrynki z Eastbourne
maniak666
27-12-2012, 01:02
Smacznego:-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Zapraszam
jarekf34
27-12-2012, 01:45
Objedzony jestem po Świętach, ale z przyjemnością skosztuję :) Przyjemne.
przyjemne i to bardzo:)) ale jak już sa kamyczki to jeszcze przyjemniej byłoby widzieć ich wiecej lub wcale:)) ps. co to za zamczyska na tyczkach? wyglądają dość nietypowo:)
Tomek5657
27-12-2012, 11:50
Bardzo fajne i przyjemne. Kolorki także bardzo fajne. Ja z chęcią zobaczył bym to w poziomie, masz może taką wersję? :)
Romano H.
27-12-2012, 12:15
Bardzo fajne kolory, miło popatrzeć.
maniak666
27-12-2012, 17:50
(...) co to za zamczyska na tyczkach? wyglądają dość nietypowo:)
Molo.
Bardzo fajne i przyjemne. Kolorki także bardzo fajne. Ja z chęcią zobaczył bym to w poziomie, masz może taką wersję? :)
Mam, ale to temat MSZ zdecydowanie na pion, bądż kwadrat, za którym to ja z kolei specjalnie nie przepadam.
Bardzo fajne kolory, miło popatrzeć.
Dzięki, o to mi chodziło.
Bartekkw
27-12-2012, 19:49
Jakoś niezbyt widzi mi sie ten kadr Andrzeju. Kolor ok, ale kardowo poziom byłby chyba ciekawszy
A mnie się kadrowo podoba, wyważenie idealne. Kamyczków 0,5cm więcej by nie zaszkodziło, ale tak też jest dobrze. Kolorki cudne. Całe molo idealnie ostre, przy tym zamemłanie wody jakie lubię - jeszcze widać, że to woda. ;-)
Mam takie odczucie, że poziom lepiej by się tu sprawdził...
Nikonozaur
27-12-2012, 22:50
Jakoś niezbyt widzi mi sie ten kadr Andrzeju. Kolor ok, ale kardowo poziom byłby chyba ciekawszy
Mam takie odczucie, że poziom lepiej by się tu sprawdził...
Tu bym się podpisał, kolorki za to przednie. ;)
maniak666
27-12-2012, 23:08
Poziom zdecydowanie nic nie wnosi, co najwyżej więcej horyzontu po lewej. Pozostaję przy pionie.
Dobry, krajobrazowy pion.
Fajne barwy, ciekawe miejsce, jeno faktycznie ciut więcej kamienia by się zdało ;).
krzysztofz24
29-12-2012, 10:31
Dobrze sie to kolorystycznie prezentuje, nawet bardzo dobrze:-).
No właśnie, krajobrazowy pion to chyba rzecz, której unikam najbardziej. I nie jest to spowodowane tym, że mi się one nie podobają, ale tym, że wyjątkowo ciężko skomponować dobrą fotografię. W wypadku Twojej foto udała się ta sztuka i jest bardzo ciekawie. Poprzez zastosowanie kadru pionowego uzyskałeś wieloplanowość ;)
O kolorkach już nie wspomnę.
Fajne miejsce - podobnie jest w Brighton.
coach_lodz
29-12-2012, 11:23
Mnie też się bardzo podoba, pion nie przeszkadza, choć ja też w krajobrazie lubię przestrzeń... kolory przecudne, cóż więcej dodać...