Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] pierscionek
w sumie nie wiem czy nie lepiej by bylo w martwej naturze .. ale ze kawalek czlowieka tez jest ..
http://psychodelic.org/%7Esailor/martam/s_PFA5185.jpg
A gdyby tak przygasić palce jeszcze bardziej i to światło punktowo w pierścionek?
Sebastiann
23-03-2007, 15:06
Bardzo fajna GO, podoba mi sie
A gdyby tak przygasić palce jeszcze bardziej i to światło punktowo w pierścionek?
nie mam takiego malego spota :D ale pracuje nad tego typu wynalazkiem :)
nie mam takiego malego spota :D ale pracuje nad tego typu wynalazkiem :)
Dosłownie o tym samym pomyślałem, punktowe swiatlo na pierscionek ;) Mam takie w zapalniczce ( ale niebieskie ;).
Zdjecie SUPER. Swietny pomysl i technika extra. No i te usta ...
" DIAMONDS ARE GIRLS BEST FRIEND "
:) hehehe
Pozdrawiam:
AMI
Sailorku Drogi... ile ja się nakombinowałem na FM, co Ona trzyma w rączkach ;) ładnie to wyszło, lubię takie ciemności :)
wiem, że to zdjęcie biżuterii, ale ja usta chciałbym w ostrości
tzn w głębi dokładnie takiej jak paluszki
Gawronnek
31-03-2007, 23:36
ładne, ciekawy kadr zresztą jak zawsze u Ciebie
Kacper_84
31-03-2007, 23:43
ładne, ciekawy kadr zresztą jak zawsze u Ciebie
nom, musisz coś skopać czasem Sailor bo ludzi przyzwyczajasz do b.dobrych zdjęć i zbyt krytycznie co poniektorzy oceniają:) ja nic nie będę rozpisywał, wszystko jest takie jakie byc powinno czyli doskonałe.
ja usta chciałbym w ostrości tzn w głębi dokładnie takiej jak paluszki
to se ne da ... bo przyslone trzeba by za bardzo przymknac .. a ja nie lubie zbyt malych dziurek :)
;260293
musisz coś skopać czasem Sailor bo ludzi przyzwyczajasz do b.dobrych zdjęć
da sie zrobic .. :) nawet notorycznie :D:D:D
Al Bundy
01-04-2007, 16:39
Całość ciekawa choć nie pasuje mi do Ciebie. Nie wiem też czemu ale zamiast na pierścionku skupiam się i staram złapać ostrość na tych wargach...;) Chyba jestem zboczony :D
psst - nie masz może tej foty bez pierścionka? :D Chętnie poza GO widziałbym piersi cy cus :D
Całość ciekawa choć nie pasuje mi do Ciebie. Nie wiem też czemu ale zamiast na pierścionku skupiam się i staram złapać ostrość na tych wargach...;) Chyba jestem zboczony :D
Al .. postaraj sie nie szufladkowac :D:D:D
psst - nie masz może tej foty bez pierścionka? :D Chętnie poza GO widziałbym piersi cy cus :D
w dziale akt powinienes znalezc jakas jaskolke :P
Sailor - jak masz duzego to mogles za pomoca kartonu i nozyczek zrobic malego ;)
"nie mam takiego malego spota"
White LED 10mm. Nowe modele sa dosc kierunkowe,
Jesli za malo, to okular od mikroskopu (bez zewnetrznej soczewki) poprawia efekt. Reszte dupereli Kender opisal (chociaz w pierwszym momencie niekoniecznie wlasciwie zrozumialem...).
Fotka mi sie aktualnie nie wyswietla (moze jakas awaria po trasie), ale przyznaj sie Sailor, przekwalifikowujesz sie pod katem nowej ustawy? ;)