Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Kasia
mam doswiadczenie tylko w fot. sportowej
ale czasami trzeba jakiejs odmiany prawda? :)
jedna z pierwszych prob z portretem...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Ładny ciasny kadr, super światełko, choć pewnie niektórym braknie kontrastów, ale ja lubię takie subtelne, pastelowe, modelka piękna. W sumie tylko pojedyńcze rozwiane włosy przechodzące obok ust mi nieco przeszkadzają. Fajne, fajne.
tyle odwiedzin i jeden komentarz - chyba nie najlepiej z tym zdjeciem..
Grz@choo
23-03-2007, 19:49
lacha calkiem udany portret, tylko mi jakos to swiatlo po prawej nie pasi. Reszty bym nie zmienial bo wyglada naprawde dobrze
...cos tu strasznego sie dzieje z kolorami.... szczegolnie na twarzy...
pozdrawiam
m
Jak dla mnie ciekawie oświetlone i ciekawa kolorystyka. Nie w moim typie ale ciekawa.
Pokaż więcej :)
brak kontastu i srakowate kolory
TO MI SIE PODOBA !!! :D
nin, nie bede ukrywal ze wlasnie w kierunku Twojej obrobki probowalem :) i chyba sie udalo bo poza Toba to malo komu sie podoba ;)
Sebastiann
23-03-2007, 23:07
wlasnie kolorystyka bardzo mi pasuje, subtelna:) podoba mi sie:)
Szybszy26
24-03-2007, 00:07
Chwila i nikt się nie czepia ostrości?? moim zdaniem jest ona ma barku a nie na twarzy modelki czyli nie za bardzo trafiona. Kolory też nie za bardzo, chyba trochę WB do poprawy...
bardzo ciekawe ujęcie
coś tam może nie tak z zielonościami, ale nie... jest super :-)
super, bardzo mi się podoba:)
ale powiedz, te kreski mazakiem na ustach to specjalnie ;) ?
Dla mnie za dużo zieleni.
Dla mnie za dużo zieleni.
kazdemu nie dogodze ;)
dzieki wszystkim za komentarze :)
Al Bundy
08-04-2007, 16:34
Ja tam nie widzę braku kontrastów tylko jego nadmiar. Sama twarz modelki oświetlona jest świetnie. Podoba mi się również sama modelka i wyraz jej twarzy. Nie podoba mi się natomiast kompletnie ubiór który właśnie kontrastuje ze stonowaną twarzą - nie tylko kolorem ale właśnie mocnym kontrastowym światłem. Do tego te wzorki - kompletnie nie pasuje mi to do całości. Zdjęcie bez tego byłoby poprostu czadowe!
bardzo ciekawe ujecie, oswietlnienie tez calkiem udane, jedyny blad jaki widze to troszke za duzo dolu, za bardzo dominuje/obciaza ten portret, kolorystyka na pograniczu udziwniania, ale jaks nie przeszkadza, wrecz podoba :)