PDA

Zobacz pełną wersję : Podstawka pod laptopa

lok_men
18-12-2012, 22:01
Witam,
Szukałem na forum tematu dotyczącego podstawek, bądź takich mini stolików pod laptopa, ale niestety nie znalazłem, więc moje pytanie jest takie czy ktoś czegoś takiego używał i może polecić jakiś konkretny model? Chciałem kupić coś takiego, żeby można było korzystać z laptopa np. w łóżku, akurat nie dla mnie takie rozwiązanie, ale szukam takiego czegoś na prezent coś a'la rozkładany stoliczek, tak aby nie trzymać laptopa np. bezpośrednio na nogach. Na allegro dosyć sporo tego jest, ale po przeczytaniu paru komentarzy typu tandeta, nie warto itd.. nie wiem na jaką podstawkę się zdecydować. Bardzo proszę osoby, które korzystają z takiej podstawki o poradę, ewentualne zasugerowanie jakiegoś sprawdzonego produktu.
Pozdr.

Kurtz
18-12-2012, 22:18
Ja radze samemu pomacac. Uzywam, podobno niezlego, stolika od modecom, ale nie polecilbym nikomu kto ni ewie na co sie decyduje. Plastik. Tyle w temacie. ;)

Ronin79
18-12-2012, 22:43
Poszukaj drewnianego z pochylanym blatem i dodatkowym kawałkiem blatu pod myszkę. Sprawdzają sie całkiem dobrze a przy okazji nie zmusza nas do klikania okienkiem tylko mozna wygodnie myszką. Ostatnio widziałem cos takiego w jysk w rozsądnej cenie.

ropusz
18-12-2012, 23:34
W Ikea mają takie plastikowe z poduszką. Sam się nad jakimś zastanawiam. Problem z laptopem, że siedząc w łóżku, jak się go położy na nogach to grzeje nie tylko nogi ;)

lok_men
19-12-2012, 11:23
dzięki za wszystkie odpowiedzi przejadę się do tego jysk zobaczyć co to jest warte za te 75 zika. W sumie na allegro takie same bambusowe (przynajmniej na zdjęciu) widziałem za 40zł, ale przesyłka drugie tyle więc wychodzi na to samo. pozdr.

pgaik
19-12-2012, 11:36
Zdecydowanie poecam Logitech speaker Lapdesk N700
Mam go od dwóch lat i jest rewelacyjny. Miękka profilowana podstawa idealna do trzymania na kolanach, dobre chłodzenie laptopa jak i nóg regulowane przełącznikami, zaskakująco dobre audio (na USB) to jego główne zalety. Naprawdę będziesz zadowolony ;)
Pozdrawiam

ropusz
19-12-2012, 11:47
Zdecydowanie poecam Logitech speaker Lapdesk N700
Strasznie to wielkie.

pgaik
19-12-2012, 12:02
Tak Ci się tylko wydaje ... :)
No co prawda mieści sie na nim mój makbuczek 17-tka i po bokach są głośniki, ale naprawdę ergonomia i wygoda pracy rewelacyjna.

ropusz
19-12-2012, 17:38
Patrzyłem na zdjęcia w necie na kolanach u człowieka jakiegoś, to taki normalny laptop wygląda na tym bardzo mały.