Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Obrażeni
evilseed
18-12-2012, 11:40
Witam :)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img706.imageshack.us/img706/7792/aaj3967.jpg)
Pozdrawiam :mrgreen:
P.S. Można napisać, że zdjęcie jest brzydkie, zapytać co o nim sądzę, że patyk nie za bardzo, albo, że ptak za mały, kiepska obróbka etc. I teraz najciekawsze, nie obrażę się na nikogo, nie będę miał do niego żalu. A nawet jak się kiedyś spotkamy to postawię piwo :)
Patol ok tylko to Bonsai po lewej zastanawia:-) zdjęcie mi się podoba fajny szerszy kadr tło,model fajny, może nieco bym rozjaśnił :wink: ale nie wiem może to kwestia monitora.
evilseed
18-12-2012, 14:05
I dobrze, że zastanawia to "bonsai", bo bez tego zdjęcie trafiłoby do kosza :)
I dobrze, że zastanawia to "bonsai", bo bez tego zdjęcie trafiłoby do kosza :)
I własnie za to Cie lubie :)
Zdjęcie ZAJEBISZCZE.... tło, model, bonsai, patyk :D
świetnie dobrany tytuł do zdjęcia
pozdrawiam
ps, zapomnialem spytac - co sadzisz o zdjeciu, czemu wystawiłeś je na forum ogólne ;> ? ;)
Kamila po co ta asekuracja :) Świetna poza ptaka, piękne tło, ostrości tyle ile dystansu no i klimat zdjęcia tworzą te listki - po prostu fajne środowiskowe :)
pozdrawiam
Ten liść z lewej buduje kompozycje zdjęcia, ładne kolory i fajne tło.
tak, zdjęcie może się podobać :)
Travis6Strong
19-12-2012, 23:19
Zdjęcie nie musi się podobać i być wykonane niewiadomo jak wspaniale technicznie,chyba przedewszystkim ma coś przedstawiać / wyrażać.
Ptaszek widocznie miał konkretny powód by "walnąć focha" na..?.. te liście ^^?
Mnie się podoba :)
Powiem tak,mam ptaszka w swoim zbiorze ;) i o wiele lepiej wyszedł jak w tym przypadku... od patyka na którym sama ptaszyna siedzi :D
Ale miałabym obawy wstawić na forum bo wiem jaka byłaby reakcja tutaj bywających ...zatem zatrzymam dla siebie.
To zdjęcie zupełnie mi nie odpowiada pod względem jak i kadru tak i ostrości czyli ogółem wykonania.
Panowie,stali bywalcy fotografii ptaszków doskonale wiedzą jakie ptaszyny i w jakim wykonaniu są w tym dziale przedstawiane.
Powiem tak,mam ptaszka w swoim zbiorze ;) i o wiele lepiej wyszedł jak w tym przypadku... od patyka na którym sama ptaszyna siedzi :D
Ale miałabym obawy wstawić na forum bo wiem jaka byłaby reakcja tutaj bywających ...zatem zatrzymam dla siebie.
To zdjęcie zupełnie mi nie odpowiada pod względem jak i kadru tak i ostrości czyli ogółem wykonania.
Panowie,stali bywalcy fotografii ptaszków doskonale wiedzą jakie ptaszyny i w jakim wykonaniu są w tym dziale przedstawiane.
A mogłabyś rozwinąć? Bo mówisz bardzo zagadkowo, tajemniczo i sam nie wiem o co do końca chodzi.
borregaard
22-12-2012, 21:57
Wyszło b.sympatycznie,bo i obiekt milusi...tyle.Na pewno nie jest to atlasik,ale czy musi.....? ;)
evilseed
23-12-2012, 15:03
Atlasikami mógłbym zawalać forum codziennie, znudziły mi się już :) Choć i tak one właśnie wzbudzają największe zainteresowanie, oraz "im bliżej ptaka tym lepiej" ;)
Cieszę się że masz lepsze zdjęcie od mojego, szkoda tylko że go nie pokażesz :)
Bo tak to już jest - najwięcej do powiedzenia na temat zdjęć mają CI co nie zamieszczają zdjęć :)
Kamil - fajowa ta fotka :-)
Pozycja raniuszka, ten liść - super.
Pozdrawiam