janus888
17-12-2012, 23:32
Ostatnio jestem zainteresowany kupnem nowej puszki i gdy zobaczyłem ogłoszenie na stronie jednych z tych "Photography" postanowiłem się przyjrzeć blizej. Treść ogłoszenia:
"(z bólem i żalem) uwaga! sprzedam aparat NIKON D7000 z obiektywem standardowym 18-105mm, stan idealny, przebieg ok 500zdjęć (czyli prawie nic) czyściutki, w komplecie wszystkie potrzebne kable, akumulator i ładowarka. do tego statyw firmy opticam i torba. cena do negocjacji. POLECAM, musi znaleźć się w rękach odpowiedniej osoby!!!! ♥ udostępniajcie proszę!"
Teraz rozmowa na facebooku :
Dlaczego sprzedajesz?
bo mam drugie takie same body, a nie mam pieniędzy na 50tkę 1.4. do tego lada moment święta to też spore wydatki, wolę go sprzedać póki jest jeszcze trochę warty, bo kosztował 4,5tys rok temu i leżał w szafie. po co ma lezeć dalej, skoro komuś może się przydać.
1 Pierwszy dzwonek : Dwa aparaty półprofesjonalne za 4,5 zł w wykorzystaniu nie oszukujmy się amatorskiej fotografii, żadne śluby , tylko cykanie fotek "z partyzanta"
2. Napisała : 2900 za cały komplet. mam taki sam, też d7000 i nie śpieszy mi się go wymieniać.
Taka niska cena z obiektywem 18-105 .........
i Teraz najlepsze aparat ma cykniętych 500 zdjęć .. Prawdziwa okazja choc za tanio , bo używane z wiekszym przebiegiem chodzą po 3, 5 koła
3 po co kupowałaś dwa drogie aparaty ? jeden nie wystarczy?
nigdy nie dostałeś nietrafionego prezentu?
taki drogi prezent bez konsultacji z tobą ?
A TERAZ NAJLEPSZA BAJECZKA
czlowieku cos z Toba nie halo
wyobraz sobie ze są ludzie którzy się rozchodzą
i dziecko zostaje z jednym rodzicem a drugie idzie siną dal
a później chce się wpakować w łaski znów
drogim prezentem z którym wyskakuje z dupy
zresztą
przepraszam ze jestem niemila ale wyprowadzasz mnie z równowagi
- to nie ty sprzedajesz tylko jakiś koleś co handluje , nie wiadomo skąd je ma ... ( ja to napisałem to zaraz wycofał pozostałe oferty a miał sporo dobobrego sprzętu canona nikona głównie puszki i obiektywy )
I ciekawostka nie zostały zrobione zdjęcia sprzętu i osoba która tym handluje ma tylko 3 pozytywy ze sprzedaży i 400 z kupna czegoś ..
Link do aukcji
http://allegro.pl/aparat-fotograficzny-nikon-d7000-i2880728957.html
Piszcie co o tym myslicie
"(z bólem i żalem) uwaga! sprzedam aparat NIKON D7000 z obiektywem standardowym 18-105mm, stan idealny, przebieg ok 500zdjęć (czyli prawie nic) czyściutki, w komplecie wszystkie potrzebne kable, akumulator i ładowarka. do tego statyw firmy opticam i torba. cena do negocjacji. POLECAM, musi znaleźć się w rękach odpowiedniej osoby!!!! ♥ udostępniajcie proszę!"
Teraz rozmowa na facebooku :
Dlaczego sprzedajesz?
bo mam drugie takie same body, a nie mam pieniędzy na 50tkę 1.4. do tego lada moment święta to też spore wydatki, wolę go sprzedać póki jest jeszcze trochę warty, bo kosztował 4,5tys rok temu i leżał w szafie. po co ma lezeć dalej, skoro komuś może się przydać.
1 Pierwszy dzwonek : Dwa aparaty półprofesjonalne za 4,5 zł w wykorzystaniu nie oszukujmy się amatorskiej fotografii, żadne śluby , tylko cykanie fotek "z partyzanta"
2. Napisała : 2900 za cały komplet. mam taki sam, też d7000 i nie śpieszy mi się go wymieniać.
Taka niska cena z obiektywem 18-105 .........
i Teraz najlepsze aparat ma cykniętych 500 zdjęć .. Prawdziwa okazja choc za tanio , bo używane z wiekszym przebiegiem chodzą po 3, 5 koła
3 po co kupowałaś dwa drogie aparaty ? jeden nie wystarczy?
nigdy nie dostałeś nietrafionego prezentu?
taki drogi prezent bez konsultacji z tobą ?
A TERAZ NAJLEPSZA BAJECZKA
czlowieku cos z Toba nie halo
wyobraz sobie ze są ludzie którzy się rozchodzą
i dziecko zostaje z jednym rodzicem a drugie idzie siną dal
a później chce się wpakować w łaski znów
drogim prezentem z którym wyskakuje z dupy
zresztą
przepraszam ze jestem niemila ale wyprowadzasz mnie z równowagi
- to nie ty sprzedajesz tylko jakiś koleś co handluje , nie wiadomo skąd je ma ... ( ja to napisałem to zaraz wycofał pozostałe oferty a miał sporo dobobrego sprzętu canona nikona głównie puszki i obiektywy )
I ciekawostka nie zostały zrobione zdjęcia sprzętu i osoba która tym handluje ma tylko 3 pozytywy ze sprzedaży i 400 z kupna czegoś ..
Link do aukcji
http://allegro.pl/aparat-fotograficzny-nikon-d7000-i2880728957.html
Piszcie co o tym myslicie