Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] M..
Marek Urbanowski
23-03-2007, 01:05
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img480.imageshack.us/img480/9239/20966882iz8.jpg)
zdecydowanie na czarnym tle
zdjac te wloski z twarzy, podniesc odrobinke wzrok i bedzie bosko. a i tak jest super
pozazdroscic modelki!! pozyczasz?? :D
Marek Urbanowski
23-03-2007, 15:18
hmm...tak mi się wydaje ciekawiej:),ale wiesz jak jest,gusta są rózne.
tomtytus
24-03-2007, 11:30
Racja: tylko pojedyńcze włosy na twarzy zakłócają odbiór.
Poza tym super!
Sebastiann
24-03-2007, 12:44
Zdjęcie fajnie tylko te pojedyncze włoski. Ogólny duży plus.
pięknie do nas z ciemności wyszła
bardzo mi się podoba
fajne, jednak faktycznie tutaj bez włosów na twarzy
Rick van Dyke
02-04-2007, 12:03
Mnie włoski nie przeszkadzają, ale wydaję mi się, że lepiej byłoby z podniesionym wzrokiem:) imo
Wlosy faktycznie ociupinke przeszkadzaja. Natomaist nie rozumiem glosow za poniesieniem oczu - przeciez to by zupelnie zmienilo klimat i koncepcje zdjecia.
hmm, włosy chyba faktycznie przeszkadzają, poza tym klimat mi się podoba.
A mnie wlosy wlasnie nei przeszkaszaja. Bez wlosow na twarzy byloby kolejne 'czyste' zdjecie jakich wiele.
A tak jest rewelacyjnie.
5+ za klimat.
zdjac te wloski z twarzy, podniesc odrobinke wzrok i bedzie bosko. a i tak jest super
pozazdroscic modelki!! pozyczasz?? :D
Masz całkowitą rację MISTRZU...
Chciałbym zobaczyć oczy tej ślicznej modelki...
Uwielbiam włosy na twarzy. Są symbolem swobody, naturalności i seksowności. Zdjęcia z włosami rozwianymi albo bezładnie rozlewającymi się po twarzy uważam za najpiękniejsze..
Lubię też jak ktoś robi fotografie według własnego gustu nie patrząc się na czyjąś krytykę.
Troszeczkę więcej światła bym dodał chyba ze miało być takie w technice low-key.Troszeczke obrobiłbym -wygładził skóre twarzy (metoda Stiga) podniósłbym wzrok ale włoski mi nie przeszkadzaja.Dobry pomysł ale przydało by się troszkę kosmetyki w PS.
Kraftsman
09-04-2007, 03:36
świetne!
acha... włosy nie przeszkadzają!