Zobacz pełną wersję : Wydruki 50x70 - sztywna plansza
rafal1980
13-12-2012, 22:38
W niedalekim czasie planuję dużą partię wydruków w takim właśnie rozmiarze 50x70 ;)
Jako, że jestem z miasta Włocławek, które jest "10 lat za murzynami" proszę o jakieś namiary na dobry zakład w okolicach ( lub gdzieś dalej w PL ), który wykona takie wydruki (plansza piankowa i na to bodajże naklejone zdjęcie, lub forma podobna byle zdjęcie było sztywne) w przystępnej cenie :) Póki co znalazłem coś takiego w Łodzi w cenie 61,50zł/sztuka
Mam nadzieję, że znajdzie się coś taniej ;) Co do negocjacji to zazwyczaj można zbijać cenę gdy drukowany jest jeden i ten sam wzór, w moim przypadku każde zdjęcie ma być inne.
PS: Oczywiście zależy mi na jakości ;) Więc jeśli są tańsi, a jakość jest do bani - nawet nie wspominajcie :)
mateo912
14-12-2012, 00:52
ja mogę wykorzystać swoje zniżki w znajomym labie ;)
miałbyś 52zł sztuka co do jakości spytaj greg77 lub hoobie że jest bardzo dobrze ;)
pianka ~ 4mm grubości.
odezwij się do nas, robimy na piance 10mm, to jedyna sztywna, nie uginająca się bez wzmocnień, wydruki pigmentowe na 12-sto kolorowym Canonie, oryginalnych materiałach, jest pięknie, bez kompromisów.
ja mogę wykorzystać swoje zniżki w znajomym labie ;)
miałbyś 52zł sztuka co do jakości spytaj greg77 lub hoobie że jest bardzo dobrze ;)
pianka ~ 4mm grubości.
Prawda, polecam, cena swietna a jakosc topowa;)
odezwij się do nas, robimy na piance 10mm, to jedyna sztywna, nie uginająca się bez wzmocnień, wydruki pigmentowe na 12-sto kolorowym Canonie, oryginalnych materiałach, jest pięknie, bez kompromisów.
a cena? moze byc na PW...
aha - jak to wieszacie?
a cena? moze byc na PW...
aha - jak to wieszacie?
Blaszki mocujące wbijasz w pianke,a potem na ściane. Chyba że są inne metody ;)
Wysłane z mojego MT11i
69 zł na piance 10 mm, której nie trzeba niczym usztywniac, na 12-sto kolorowym Canonie, na oryginałach Canona. Zawieszka krokodylek wciśnięta lekko w piankę i mocowana na kleju.
A, sorry teraz doczytałem, że ma być taniej niż 61 zł. To niestety nie u nas :). Na cieńsza piankę nie naklejamy, zamienników nie używamy.
Witam,
wątek jest z 2012 roku, ale zapytam , jak w tym roku ceny na robienie fotek na piance format 70x100 ??
robimy na piance 10mm ale 60x90 i cena 109zł chyba ze zajmujesz się fotografią profesjonalnie lub jest tego więcej to cena przez maila.
Sebastianito
07-10-2013, 14:04
A wysyłka do UK jest możliwa?
Sebastianito
08-10-2013, 01:34
Wielo kosztuje przesyłanie?
Powinienem się domyśleć jeśli Greg77 dostał...
w zależności od konkretnej paczki ok 25-30E
komuś w warszawie robiliście wydruki ?
tak żeby obejrzeć?
szczerze to nawet nie kojarzę kto skąd jest? Pigment, 12 kolorów Canon, na oryginałach , nie na zamiennikach.
tak żeby obejrzeć?
a na co drewno do lasu sciagac ;)
tak żeby obejrzeć?
ludziom którzy tego chcą robić więcej, to zawsze proponujemy zrobić próbkę, albo w skali 1:1 albo mniejszą i mają już jasność.
tak żeby obejrzeć?
polecam odezwac sie do Czornyja - drukuje u niego od lat wlasciwie kazda wystawe i kazde powiekszenie ktore zamawiaja klienci. a klientem jestem wrednym i wymagajacym :)
Czornyj ostatnio mocno niesłowny i nieterminowy się zrobił.
Czornyj ostatnio mocno niesłowny i nieterminowy się zrobił.
no właśnie czytałem co nieco :(
czornyj jesli nie robi czegos sam, to zawsze odsyla w dobre i sprawdzone miejsce. w wawie sa takie