PDA

Zobacz pełną wersję : paypal szybka pomoc potrzebna

locos
12-12-2012, 23:15
Witam
Sprzedawca wystawił rachunek - dostałem powiadomienie na maila, ze ów sprzedawca prosi o wpłatę. Klikam wiec na link pt "zapłać teraz" odpala mi się stronka paypala, loguje się, widzę fakturę - klikam kontynuuj, następnie zapłać teraz i co ? ano właśnie nic - zamiast dokonać płatności przenosi mnie z powrotem do stronki z faktura i przycisku kontynuuj , wie ktoś o co chodzi ?
Zawsze miałem tak, ze robiłem zakupy, płaciłem i pobierało mi z konta bankowego po paru dniach kaskę. o co chodzi ?

rychu_cmg
13-12-2012, 02:02
Jaki sklep ? Spróbuj może w innej przeglądarce.

gusi
13-12-2012, 08:46
Zrób tak - na stronie z fakturą daj komendę - anuluj, a następnie ponów proces wpłaty.

locos
13-12-2012, 11:47
Zrób tak - na stronie z fakturą daj komendę - anuluj, a następnie ponów proces wpłaty.

nic to nie dalo.

Zadzwonilem na helpdesk i gosc pomimo wgladu w moje konto nie byl w stanie podac przyczyny dlaczego nie moge dokonac platnosci. Probowal tlumaczyc sie tym, ze paypal blokuje transakcje dla mojego bezpieczenstwa.... przy okazji wspomne ze firma, ktorej chcialem przelac kase posiada prawie 100 tysiecy opinii na ebayu z wskaznikiem 99.2 procent positive ;) W rzyci to mam, ich kurs euro do pln jest gorszy niz w moim banku. Problem dla mnie przestal istniec po zrobieniu przelewu sepa.