Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ponad Pieninami
Ostatnio częstym gościem w Pieninach byłem,
oto jedna ze zdobyczy, zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/12/wschodr-1.jpg
źródło (http://www.stroop.pl/foto/wschodr.jpg)
Auuuuuc!
Co za zdjecie, piekne kolory a sam widok wyrywa z kapci!
Adam Majchrzak
10-12-2012, 02:09
Ulala! Wspaniałe warunki napotkałeś i dobrze je wykorzystałeś. Piękny widok!
Pozdrawiam! =]
Pięknie w kadrze,światło i kolor.Pozdrawiam
Tomasz121
10-12-2012, 08:19
świetne
Grartuluję ! Wracaj tam częściej!
piękna zdobycz warta wydruku i na ścianę ...
Bartekkw
10-12-2012, 11:06
BDB praca. Fajny widok w przemyslaym kadrze.
fotoMichal
10-12-2012, 11:07
ładnie, ale takich zdjęć, kadrów w internecie są tysiące i to dużo lepsze.
powielanie czegoś po raz nty nie jest niczym ciekawym.
zdjęcie technicznie ok.
Niesamowity kadr, piękne światło. Super zdjęcie.
pincerna
10-12-2012, 12:04
...może takich fotek jest i 1000-ce ale w tym momencie szczena mi opadła... kolorki, kadr, moment ... bardzo fajne
Wyje z rozkoszy oglądając ten kadr. :) bdb.
Świetne zdjęcie, przestrzenie, kolory, wszystko na tak.
ładnie, ale takich zdjęć, kadrów w internecie są tysiące i to dużo lepsze.
powielanie czegoś po raz nty nie jest niczym ciekawym.
zdjęcie technicznie ok.
:shock: serio piszesz? Co z tego że podobnych kadrów są w necie tysiące skoro mało które może się pochwalić tak wspaniałym światłem i warunkami - jest świetne!
krzysztofz24
10-12-2012, 14:01
Jest moc. Swiatlo blakajace sie po kadrze, kolory, warunki ktore trafiles...
Super.
fotoMichal
10-12-2012, 15:17
:shock: serio piszesz? Co z tego że podobnych kadrów są w necie tysiące skoro mało które może się pochwalić tak wspaniałym światłem i warunkami - jest świetne!
mało widziałeś ...
lepszych kadrów z lepszym światłem są tysiące...
np.
http://www.xkolba.ownlog.com/
jarekf34
10-12-2012, 23:05
...może takich fotek jest i 1000-ce ale w tym momencie szczena mi opadła...
Dokładnie tak, ja swojej też szukam na podłodze :):)
Piękne foto, kadr, kolorki... ach tam wszystko mi pasi :)
mało widziałeś ...
np.
http://www.xkolba.ownlog.com/zazdrosny jesteś?? ;) pod linkiem jakieś konie mi się otwierają :)
@fotomichał, że może pod tym linkiem są fajniejsze ???
Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
Jak dla mnie zdjęcie świetne, szacun :)
rewelacja...!co tu więcej pisać...
mało widziałeś ...
np.
http://www.xkolba.ownlog.com/
Z całym szacunkiem, chyba złego linka wkleiłeś. Te zdjęcia są ok, ale nie powiem aby miały mnie powalić bardziej niż to zdjęcie, lub nawet zdjęcia które masz na swojej stronie.
Podoba mi się jak miejscowo ciepłe światełko muska las i góry w tle. Mgły w dolinach ładnie porządkują zdjęcie.
fotoMichal
11-12-2012, 20:01
Przepraszam, że mam inne zdanie.
Postaram się następnym razem dostosować do większości.
Jeszcze raz przepraszam ...
strasznie mi teraz głupio
Nikonozaur
11-12-2012, 22:29
Auuuuuc!
Co za zdjecie, piekne kolory a sam widok wyrywa z kapci!
Nic tylko się podpisać.
Dzieki za komentarze.
Co do oryginalności, to generalnie nie jest łatwo o dziewicze miejscówki, chociaż trzeba szukać, moim zdaniem.
Niezależnie od tego, warto brać się za bary z tymi znanymi i opowiedzieć coś od siebie.
Cóż tu można napisać po tyloma słowami zachwytów?
Kapitalna praca - tyle!
ostrytux
12-12-2012, 01:15
Bardzo dobra fotografia!
Natomiast co do oryginalności to można by na ten temat książkę napisać. Moim zdaniem góry mają to coś w sobie że można byś setki razy w tym samym miejscu i za każdym razem będzie inaczej.
Kto był na Sokolicy ten wie jak tam sprawa wygląda z foceniem, naprawdę nieźle trzeba się nagimnastykować by coś wyjątkowego pokazać.
Widziałem sporo bardzo dobrych ujęć z tego miejsca również analogowych starych fotografii, niemniej w sumie na pewno nie było ich tysiące :) ;) kilkadziesiąt i owszem ale nie tysiące :)
Mam tu na myśli dobrych fotografii nie turystycznych fot bo tych to będą miliony :D
jacekz40
12-12-2012, 12:25
Bardzo dobry górski widoczek, zdjęcie na duży plus, musi się podobać :)
Jedno z lepszych - z tego miejsca - jakie miałem okazję oglądać. Ja takich warunków nigdy tam nie trafiłem.
Marek-frotka
12-12-2012, 20:16
Dawno nie widziałem tak fantastycznej pracy.
Miodzio - bajeczka.:-)
josephebeloki
12-12-2012, 21:16
Patrzę.... Alaska ... potem czytam ... a to Polska :), Mega.... po prostu Mega.
Wpajano mi zawsze, że nie ma idealnego modelu, tylko że można dążyć do idealnego modelu => A TUTAJ właśnie taki model występuje :)
Brawo.
Michał44
13-12-2012, 11:06
Świetne!
Nic odkrywczego już nie dopiszę. Dołączę się tylko do zachwytów. Wracam do tego zdjęcia kolejny raz i nadal robi niesamowite wrażenie. Gratulacje! :)
Mnie to zdjęcie inspiruje. Już planuje zimowy wypad w Pienieny ... Pogratulować foty
Jest pięknie po całości :).
Napiszę coś jeszcze, aby mnie nie wykasowali: ................................., pięknie :).
tadzio89
15-12-2012, 12:07
przepiekne
świetne, no cóż generalnie to pewnie już wszystkie możliwe kadry zostały zrobione i co z tego, to zdjęcie jest świetne w takim przypadku to inni muszą zmierzyć sie z poziomem tego zdjęcia.
Ostatnio widziałem wystawę, zawodowca, w temacie typowo krakowskim, nawet przeczytałem opis do wystawy pisało że jest świetnie i wybitnie :) no cóż sam robię lepsze (znacznie lepsze powiem nieskromnie), a nie poczuwam się aby były wibitne czasami nie nawet nie czuję że są dobre, pomyślałem sobie że jak ktoś robi taki temat to powinien najpierw pomyśleć, potem rzucić okiem na jakieś albumy np. Bujaka i znowu pomysleć czy potrafi pokazać to lepiej albo przynajmniej inaczej, z innej perspektywy, jesli odpowiedź brzmi - nie, a facet jest zawodowcem to może sobie taki temat odpuścić a tymczasem rzeczywistość gnie się pod naporem ego, facet robi, ktoś pisze wtępniaka ("wybitne"), powstaje wystawa, album :), jak to szło "nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie oficera" - ponadczasowe.