PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Przyjemna kąpiel-portret.

AMI
22-03-2007, 16:07
Witam,

Proszę o Wasze opinie i gorąco za nie dziękuję:

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img112.imageshack.us/img112/1870/karolinavw8.jpg)

Pozdrawiam:
AMI

sailor
22-03-2007, 17:03
sprobuj bez fotoszopa .. naprawde czasem mozna znacznie wiecej zepsuc niz naprawic .. wyciagnales oczy jak u wampira i straciles szczegoly w cieniach zlewajac wlosy w jedna czarna plame .. a ostrosc niestety pozostawiles za drzwiami lazienki

Megazordon
22-03-2007, 17:06
j.w.

AMI
22-03-2007, 19:00
OK ;) celowo wystawilem te zdjecie, poprostu odkrylem photoshopa - zajawka co mozna nim zrobic i z czego ;). Ratowałem totalnie skopane zdjecie.

Choc IMHO mi sie bardzo podoba i oczywiscie nie technicznie..poprostu.

Bardzo dziekuje za uwagi.

Pozdrawiam:
AMI

PS. rozmycia celowe.
PS. a z wlosami przesadzilem maksymalnie ;) ok ja bledy popelniam tylko raz ;)

Niedzwiedz
23-03-2007, 10:21
znam ta twarz :) pomysl z pianka ciekawy nawet bardzo ciekawy , technicznie lezy

Kacper_84
23-03-2007, 11:08
ja pierdziu.. AMI sadysto :D tzn nie to ze zdjecie pomiziales ale strasznie seksowne zdjecie. w pracy nie powinienem tak rozdziawiac paszczy i sie slinic ;) a jak sie ochlonie i popatrzy no to rzeczywiscie bluuuurr ;) wstawisz takie bez retuszu??

AMI
23-03-2007, 15:12
ja pierdziu.. AMI sadysto :D tzn nie to ze zdjecie pomiziales ale strasznie seksowne zdjecie. w pracy nie powinienem tak rozdziawiac paszczy i sie slinic ;) a jak sie ochlonie i popatrzy no to rzeczywiscie bluuuurr ;) wstawisz takie bez retuszu??

OK jeszcze raz :) odgrzebalem stare zdjecie ( robione jako jedne z pierwszych moja stara D70 ) i ze wzgledu na to, iż podoba mi sie kadr, moment i modelka, zechcialem je uratowac. Było kompletnie skopane technicznie. Fakt ze w fotoszopem przesadzilem - co sailor pieknie i dosadnie ujął;).

Jak widac z malucha, mercedesa nie zrobisz i jak technicznie zdjecie bylo skopane to coda wianki nie pomoga.

IMHO mi sie podoba poprostu, dlatego rzucilem na pożarcie;).

Dziękuję za opinie.

Pozdrawiam:
AMI

andar
23-03-2007, 15:16
ja bym chciał zobaczyc orginał tej fotograi ..ten wlasnie ten skopany .. :D

AMI
23-03-2007, 15:24
ja bym chciał zobaczyc orginał tej fotograi ..ten wlasnie ten skopany .. :D

Andar bron Cie ... Nie osmiesze sie tak na forum hahahaha ... jesli chcesz moge sie przylozyc bardziej do fotoszopa bo 10 min w pracy pomiedzy zebraniami to za malo.

but original is main ... my precious... ;)

Pozdrawiam:
AMI