Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Górski pion
Bartekkw
06-12-2012, 00:47
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/12/giewontpion3-1.jpg
źródło (http://img405.imageshack.us/img405/6734/giewontpion3.jpg)
Elegancka kompozycja kolorystyczna wyszła z tego kadru. Fajne warstewki ...
Jak zwykle pięknie Bartku, chodź mogło by być ciut szerzej
Pozdrawiam.
ładnie podkreślone przez kolory plany, kadrowo optymalnie.
Jest elegancko, dobrze poukładane i kolor na plus.
fotoMichal
06-12-2012, 09:23
Bez zastrzeżeń! :)
oj, no pięknie Panie ...
Kolorki eleganckie, aż się chce ruszyć w góry...
krzysztofz24
06-12-2012, 12:20
Bardzo ladnie rozklada sie swiatlo po kadrze. Sam kadr tez ekstra zbudowany, kolory oddzielaja poszczegolne plany.
Ja bym osobiscie ciut delikatniej kolory podal, no ale co kto woli;-).
Bartekkw
06-12-2012, 20:22
chodź mogło by być ciut szerzej
Pozdrawiam.
Szerzej już kiedyś w poziomym kadrze było ;)
Dzięki za komentarze
Nikonozaur
06-12-2012, 22:57
Kolorki eleganckie, aż się chce ruszyć w góry...
Rzeczywiście, kolorki są super. Kadr prosty, ale wystarczająco wyrazisty by sprawnie się po nim wzrokiem poruszać.
Jak już ktoś napisał, bardzo ładnie poukładane kolory... Pobudza wyobraźnię i wspomnienia, tym bardziej jeśli spojrzeć na to co teraz mamy za oknem...
Witam
Ja tylko dodam że prostota tego kadru mnie ujęła. Reszta za przedmówcami . Super.
pozdrawiam
jarekf34
09-12-2012, 02:00
Fajny pionik w przyjemnych kolorkach... Podoba się :)
Jak dla mnie rewelacja. Na takie widoki w górach trzeba niestety jeszcze trochę poczekać...
Ładnie klasyczne zbudowany kadr z ładnym kolorem.Pozdrawiam
a masz może ujecie tej grani robione lekko bardziej z lewej by wychodziła bardziej z prawego dołu i szła lekko po skosie ku lewej górze? Nie wiem czy byłoby jeszcze lepiej- takie tylko mam odczucie.
Bartekkw
10-12-2012, 11:09
a masz może ujecie tej grani robione lekko bardziej z lewej by wychodziła bardziej z prawego dołu i szła lekko po skosie ku lewej górze? Nie wiem czy byłoby jeszcze lepiej- takie tylko mam odczucie.
Niestety takiego ujęcia nie mam. Kiedyś pokazywałem poziom ale tak z 200m wcześniej robiony