Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ciepło jest ...
ostrytux
30-11-2012, 01:06
... gdy świeci słońce.
Któraś tam z kolei próba łapania światła w Stołowych, tu konkretnie wrzesień.
Po dojściu na Szczeliniec nie spodziewałem się niczego ciekawego, chmury na horyzoncie, jednym słowem kolejny miły poranny spacer ale fot raczej nie będzie.
Po 20 minutach chmury nie wiedzieć w jaki sposób się rozstąpiły zrobiła się dziura i wyszło słońce :)
Fotoamok trwał jakieś 15min :mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img834/141/stolowe14.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
No bajecznie jest. Coś pięknego! Mimo, że lubię lasery zwłaszcza Twoje, to tu są jakby chyba niepotrzebne, bo przełamują tę delikatność półtonów w mgłach. Jednak jest ich tak niewiele, że nie przeszkadzają. Mniód ogólnie. :-)
P.S. Jak się tak dłużej przyglądam, to chyba bym zmniejszył nasycenie żółci w PG.
Ładnie, miękko, delikatnie, piątka :) A Duder też dobrze prawi.
No i jest super :).
A...
...
Fotoamok trwał jakieś 15min :mrgreen:
...
...to jest to, co tygryski lubią najbardziej :twisted:;):mrgreen:.
...a niektórzy jeżdżą do Toskanii... po co? Świetne :)
To i ja się przyłączę do zachwytów :-)
Dla takiego widoku warto targać aparat, nawet, jak na dole pogoda zupełnie niewyględna :) Pięknie!!!
Świetne foto, bardzo się podoba :)
krzysztofz24
30-11-2012, 13:47
Wspaniale warunki, pieknie uchwycone. Po prostu spektakl swiatla, koloru, mgiel oraz chmur.
Bardzo fajna wieloplanowosc w kadrze.
Zdjecie az cieszy oko.
15 minut spektaklu :) Piekny obraz!
jacekz40
30-11-2012, 14:03
Bardzo dobre :)
Romano H.
30-11-2012, 16:40
Śliczne, bajeczny spacer wyszedł z tego wszystkiego. Prawa strona krawędzi kadru, tam coś ciemnego wchodzi w kadr, co mi trochę psuje całość kadru. Pozdrawiam
Sebastianito
30-11-2012, 18:13
No i kolejne dobre ziooom..
Nikonozaur
30-11-2012, 23:23
Klasa Michale i tyle.
Ja chyba zrobię z ze swoich foto-gratów kotwicę bo nic ciekawego ostatnimi czasy wydusić z nich nie potrafię, akurat jutro spędzę cały dzień na wodzie... ;)
jarekf34
01-12-2012, 00:21
Bajeczne kolorki... Zawsze coś ciekawego pokażesz z tych porannych spacerów po górach :)